Θέλετε να αγοράσετε ένα στρατιωτικό Humvee από το eBay… (Video)

Ανάλογα με τις προσδοκίες που έχετε από το πρώην στρατιωτικό όχημα, το οποίο μπορεί να ποικίλλει από όπλα και θήκες πυρομαχικών όπως και άλλα gizmos, καθώς και τη γενική κατάσταση και ίσως τους δεσμούς με μια συγκεκριμένη ένοπλη δύναμη. Πάντως, αυτά τα δύο που βρήκαμε προς πώληση στο διαδίκτυο θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που σας επέδειξε ο… γιατρός.

Το πρώτο είναι κατασκευασμένο το 2002 πρόσφατα ανανεωμένο και βαμμένο στο χρώμα της άμμου, τιμάται 48.200 ευρώ. Βρίσκεται στο eBay, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15 Ιουνίου, φορά έναν turbodiesel V8 6,5 λίτρων κινητήρα και έχει μόλις 1.450 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, σύμφωνα με τον πωλητή. Έρχεται με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως οπλικό σύστημα στην οροφή, προφυλακτήρες βαρέως τύπου, βάσεις κεραίας, δίσκους αποθήκευσης καθώς και ένα προσαρμοσμένο στερεοφωνικό σύστημα, φώτα LED, πυργίσκο, στρατιωτικές σακούλες, σακίδια, καθώς και πολλά άλλα.

Το δεύτερο είναι μοντέλο του 1993 και θα σας κοστίσει 82.000 ευρώ. Είναι επίσης καταχωρημένο στο eBay, κάτι που δεν ισχύει μετά τις 2 Ιουνίου και έχει επίσης ανακατασκευαστεί, έχοντας έναν κινητήρα 6,5 λίτρων V8 που είχε κινηθεί μόνο για 698 χλμ. Διαθέτει κεκλιμένο πίσω camo, πανοπλία, πυργίσκο, ρεπλίκα M250 διαμέτρου με πλήρεις βάσεις, προσαρμοσμένα καθίσματα, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνης αφής και Bluetooth, πολλές υποδοχές πυρομαχικών και επιπλέον ανταλλακτικά.

Λοιπόν, ποιο σας έκανε κλικ και πόσο είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για το δικό σας Humvee;