Η Sony παρουσιάζει τα νέα της Smartphones

H Sony αναμένεται να παρουσιάσει δύο σπουδαίες συσκευές στο επερχόμενο Consumer Electronics Show που θα λάβει χώρα, όπως κάθε χρόνο, στο Las Vegas, στις HΠA από τις 8 έως στις 11 Ιανουαρίου του 2013.

Πρόκειται για τις δύο συσκευές με τις κωδικές ονομασίες “Yuga” και “Odin”.  Με τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα η Sony ευελπιστεί να τοποθετηθεί στην κορυφή των κατασκευαστών smartphones.

Tο «Yuga» αναμένεται επισήμως να κυκλοφορήσει με την ονομασία Xperia Z.  Φημολογείται ότι θα φέρει full HD οθόνη 5 ιντσών (ανάλυσης 1920×1080 pixels), τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB μνήμης RAM, αρκετή χωρητικότητα αλλά και υποδοχή microSD καθώς και κάμερα των 13 megapixel.

Tο δεύτερο smartphone που θα ανακοινώσει θα είναι το «Odin» που φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί επισήμως ως Xperia X. Kαι αυτό φημολογείται ότι θα ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p και επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro με χρονισμό 1.5GHz, 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, πιθανόν χωρίς δυνατότητα επέκτασης.

Μπορεί στα τεχνικά χαρακτηριστικά να μοιάζουν, ωστόσο εμφανισιακά λέγεται ότι θα διαφέρουν αρκετά και πως είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσουν σε διαφορετικές αγορές.