Η Louis Vuitton ανοίγει εστιατόρια και ξενοδοχεία…

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Louis Vuitton, Μάικλ Μπερκ άφησε να εννοηθεί ότι θα ανοίξουν και άλλα εστιατόρια και ξενοδοχεία στο μέλλον.

Στον τομέα της εστίασης επενδύει ο οίκος πολυτελών ειδών Louis Vuitton (LV), ανοίγοντας το πρώτο εστιατόριό του στην Ιαπωνία.

Όπως αναφέρει το insider.gr τo καφέ – εστιατόριο θα ανοίξει για το κοινό τον επόμενο μήνα στο νέο κατάστημα – ναυαρχίδα του γαλλικού οίκου στην Οσάκα, σύμφωνα με το WWD.

Αποτέλεσμα εικόνας για louis vuitton restaurant paris

Το Le Café V θα προσφέρει μενού από τον Ιάπωνα σεφ Yosuke Sug. Το εστιατόριο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης μπαρ και μεγάλη ταράτσα, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του κτηρίου στην Οσάκα.

Το πρώτο εστιατόριο από πολλά

Τα νέα για το εστιατόριο Louis Vuitton στην Ιαπωνία κυκλοφόρησαν, ενώ ο αρχιτέκτονας Peter Marino, ο οποίος έχει σχεδιάσει καταστήματα για LV και Dior, μεταξύ άλλων brand πολυτελείας, επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζεται το πρώτο εστιατόριο στο Παρίσι Langosteria για τον LVMH. Το Langosteria είναι ένα εστιατόριο θαλασσινών υψηλής ποιότητας στο Μιλάνο.

Επιπλέον, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Louis Vuitton, Μάικλ Μπερκ άφησε να εννοηθεί ότι ο LV θα ανοίξει και άλλα εστιατόρια και ξενοδοχεία στο μέλλον.

Το Le Café V πρόκειται να ανοίξει στις 15 Φεβρουαρίου, μετά την έναρξη της νέας boutique Louis Vuitton στην πόλη της Ιαπωνίας την 1η Φεβρουαρίου.