Η Jennifer Lopez ”ανάβει φωτιές” ποζάροντας αμακιγιάριστη με το μπικίνι της (Photo)

Αν ξέρει κάτι καλά η Jennifer Lopez αυτό είναι το παιχνίδι της δημοσιότητας. Τα φλας πέφτουν πάντοτε επάνω της στις δημόσιες εμφανίσεις της, όμως το ενδιαφέρον όλων τραβά και μέσα από τις δημοσιεύσεις που κάνει η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram, είτε αυτές αφορούν σε οικογενειακές της στιγμές, είτε στη σέξι εικόνα της.

Μια φωτογραφία «φωτιά» ανέβασε η Λατίνα τραγουδίστρια την Κυριακή που μας πέρασε. Μια ημέρα απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης, την οποία θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους θαυμαστές της και φυσικά δεν αρκέστηκε στο να μας δείξει λίγη από τη θέα του δωματίου της, αλλά πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη, φορώντας ένα λευκό μπικίνι.

Εντελώς αμακιγιάριστη, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο, η 50χρονη Lopez έκανε με αυτή τη φωτογραφία της και για άλλη μια φορά, τις γυναίκες να ζηλεύουν αλλά και να θαυμάζουν την απίστευτα γυμνασμένη σιλουέτα της και τους άντρες να την ονειρεύονται στον ύπνο τους!

Παρότι δεν έγραψε πού ακριβώς βρίσκεται, οι περισσότεροι εικάζουν πως απολαμβάνει το σπα της σε κάποιο αγαπημένο της μέρος, μετά τις πολύ απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε τον τελευταίο καιρό.

 

View this post on Instagram

 

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on