Η Angelina Jolie στη Χαβάη με τους γιους της

Η Angelina Jolie είναι συνηθισμένη στην πολυκοσμία δεν της δημιουργεί άγχος σε αντίθεση με πολλά άλλες σταρ του Χόλιγουντ.

Γι’ αυτό και όταν έφτασε στην Χαβάη, η 38χρονη ηθοποιός δεν σταμάτησε να χαμογελάει στους ντόπιους που την πλησίαζαν για να την δουν από κοντά και να της μιλήσουν.

Η ηθοποιός συνοδευόταν από τους δύο μεγαλύτερους γιούς της, τον 11χρονο Maddox και τον 9χρονο Pax καθώς επιστρέφει δυναμικά στη δουλειά μετά την διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη.

Η Angelina βρέθηκε στη Χαβάη για τα γυρίσματα της ταινίας Unbroken. Τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν πολύ κι έτσι η ηθοποιός σκοπεύει να φέρει και τα άλλα παιδιά της κοντά της. Η ηθοποιός εκτός από πρωταγωνίστρια θα είναι και σκηνοθέτιδα της ταινίας και αυτή είναι η δεύτερη απόπειρα της να σκηνοθετήσει μετά την ταινία «The Land of Blood and Honey».

Η ιστορία του Unbroken βασίζεται στο βιβλίο της Laura Hillenbrand και περιγράφει την ηρωική ιστορία του Louis Zamperini, αιχμάλωτου πολέμου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και Ολυμπιονίκη.