Η 52χρόνη Τζένιφερ Λόπεζ σκέφτεται να παντρευτεί και 4η φορά

Η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία τον τελευταίο καιρό βγαίνει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Μπεν Αφλεκ, είπε στο «Today» την Πέμπτη ότι εξακολουθεί να πιστεύει στον γάμο, παρά το γεγονός ότι έχει χωρίσει τρεις φορές.

Η 52χρόνη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας απάντησε θετικά όταν ρωτήθηκε αν θα ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας και παραδέχθηκε ότι πάντα ήταν «ρομαντική».

«Εξακολουθώ να πιστεύω στην ευτυχία για πάντα, σίγουρα, 100 τοις εκατό», είπε η γεννημένη στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο σταρ. «Νιώθω όπως όλοι οι άλλοι. Είχα τα σκαμπανεβάσματα μου, έχω κάνει λάθη και είμαι πραγματικά περήφανη για το πού έφτασα στη ζωή μου και για το ποια είμαι ως άνθρωπος, ως μαμά, ως ηθοποιός και ως καλλιτέχνης. Οπότε γιατί να μην το κάνω;», είπε JLo.

Η επερχόμενη ταινία της με τίτλο “Marry Me” (Παντρέψου με) που θα βγεί στους κινηματογράφους στις 10 Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες πριν την γιορτή των ερωτευμένων, με την τραγουδίστρια στο ρόλο μιας σούπερ σταρ, της Κατ Βαλντέζ και τον Όουεν Γουίλσον στο ρόλο του Τσάρλι Γκίλμπερτ, ενός καθηγητή μαθηματικών, θέλει την πρωταγωνίστρια να συμφωνεί να παντρευτεί πρώτα πριν γνωρίσει τον σύζυγό της. Έναν ρόλο που η Λόπεζ τον έχει βιώσει στην πραγματικότητα όχι μια αλλά τρεις φόρες.

Η 52χρονη λατίνα σταρ συμφιλιώθηκε με τον Άφλεκ μετά τον χωρισμό της από τον πρώην αθλητή του μπέιζμπολ των Yankee, Άλεξ Ροντρίγκεζ. Παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, τον ηθοποιό Οχάνι Νόα, το 1997, και ένα χρόνο μετά χώρισαν. Τον Σεπτέμβριο του 2001, παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ αλλά κι αυτός ο γάμος είχε άδοξο τέλος, αφού τον Ιούνιο του 2002, χώρισαν.

Στη συνέχεια, παντρεύτηκε τον συνάδελφό της τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, το 2004. Το ζευγάρι απέκτησε δύο δίδυμα ηλικίας 13 ετών, την Έμα και τον Μάξ πριν χωρίσουν τον Ιούλιο του 2011.