Η 46χρονη Kate Beckinsale με τις τέλειες αναλογίες της… αναστατώνει το Instagram! (Photos)

Ηδιάσημη σταρ του Hollywood συνηθίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με το ακαταμάχητο στιλ της, το οποίο αναδεικνύει τη φυσική της γοητεία και το καλλίγραμμο σώμα της, όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά καιρούς, είναι εκείνες που έχουν ένα αρκετά αποκαλυπτικό ύφος και αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία των αντρών.

Η Kate Beckinsale στα 46 της χρόνια γνωρίζει ότι διαθέτει ένα από τα ωραιότερα και πιο γυμνασμένα κορμιά της ξένης showbiz. Το σώμα της μοιάζει να μην έχει καμία ατέλεια, ενώ όλοι κάνουν λόγο για τα υπέροχα, μακριά της πόδια. Η ίδια ξέρει πολύ καλά να αναδεικνύει τη σιλουέτα της και το έκανε για ακόμη μια φορά, δημοσιεύοντας μια σέξι φωτογραφία στο λογαριασμό της, στην οποία ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση φορώντας ένα μοβ μικροσκοπικό μπικίνι, ενώ βρίσκεται κοντά στην πόρτα του μπάνιου της.

Τη φωτογραφία μάλιστα συνόδευσε με ένα αισιόδοξο quote για τη ζωή, το οποίο «πάντρεψε» έξυπνα με μια συμβουλή για καλούς τρόπους στην τουαλέτα.

«Όταν μια πόρτα κλείνει, ένα νέο παράθυρο ανοίγει. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να ανοίγει όταν πρόκειται για το μπάνιο, αν οι άνθρωποι έχουν έστω και στον ελάχιστο βαθμό καλούς τρόπους», έγραψε με χιούμορ η σταρ.

 

View this post on Instagram

 

When a door closes, a window opens.or it should in a bathroom, if people have any manners at all

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on