Η 40χρονη Britney Spears γιορτάζει την ελευθερία της… γυμνή στο Instagram

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιόρτασε την «ελεύθερη γυναικεία ενέργεια» της ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες της όπως την γέννησε η μαμά της.

Η 40χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ μετά την «απελευθέρωση» της από τη 13χρονη συντηρητική περίοδο νιώθει πως έχει ανακτήσει τη ζωή της και φροντίζει να το δείχνει σχεδόν σε κάθε της ανάρτηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Έτσι την Πέμπτη χάρισε στους σχεδόν 40 εκατομμύρια ακολούθους της ακόμα μια στιγμή της… ελευθερίας της.

Χρησιμοποιώντας ένα emoji λουλουδιών και ένα με ροζ καρδιά για να καλύψει περιοχές του εαυτού της που ήθελε να παραμείνουν κρυφές και να μην χρειαστεί να γίνει ακατάλληλο το περιεχόμενο «πόσταρε» δυο φωτογραφίες της φορώντας μόνο τις κάλτσες της μέσα στην κουζίνα της.

«Ποτέ δεν ένιωσα τόση ενέργεια ως ελεύθερη γυναίκα», έγραψε η ποπ σταρ στις φωτογραφίες και προφανώς αναφερόταν στο τέλος της 13χρονης συντηρητικής της θητείας, οπού τα οικονομικά της και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ελέγχονταν από τον πατέρα της, Τζέιμς Π. Σπίαρς.

Η 40χρονη τραγουδίστρια φέρεται να σχεδιάζει να επιστρέψει στις ηχογραφήσεις τώρα που τελείωσε η συντηρητική της θητεία, ανέφερε το TMZ . Η ποπ σταρ δεν έχει επιλέξει καμία δισκογραφική, αλλά πηγές ανέφεραν ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στο παιχνίδι.