Η ώρα της κρίσης και της ιστορικής ευθύνης για τον Κυπριακό λαό

Η μεγάλη στιγμή που ο κυπριακός λαός θα κληθεί να επιλέξει τι είδους διακυβέρνηση θέλει για τον τόπο του, για τα παιδιά του και γενικότερα για το μέλλον, έφτασε. Την Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους θα αναδείξουν τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας στην κρίσιμη «καμπή» στην ιστορία της Κύπρου, μετά την εισβολή.

Οι πολίτες με την ψήφο τους έχουν μια τεράστια δύναμη και παράλληλα μια τεράστια ευθύνη για το τι μέλλον θα επιλέξουν. Ο γνώμονας θα πρέπει να είναι η πατρίδα και η ευημερία της.

Ήδη, η κοινωνία της Κύπρου βλέπει την αγορά να αργοπεθαίνει από την έλλειψη ρευστότητας, επιχειρηματίες που άλλοτε πρόσφεραν δουλειά να καταστρέφονται και επιχειρήσεις εύρωστες μέχρι πρότινος να βάζουν λουκέτο.

Η υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά «κουβαλάει» τα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας απο το Δ. Χριστόφια. Από την άλλη η υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη και η πρόταση για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, δείχνει να είναι μονόδρομος.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κυπριακός λαός δεν θέλει το μοντέλο της διακυβέρνησης Χριστόφια, οποίος αφήνει πίσω του καμένη γη. Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στα παιδιά μας και την ιστορία και ας πράξουμε ανάλογα…