Η Υπουργός Παιδείας της Ιταλίας γυμνόστηθη στην παραλία! (photos)

Η τολμηρή εμφάνιση της 54χρονης υπουργού Παιδείας Στεφανία Τζιανίνι στην παραλία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην Ιταλία.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «συνέλαβε» την υπουργό να απολαμβάνει τις διακοπές της και κυρίως τον ήλιο χωρίς 1να φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της.

Οι επίμαχες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν την Τρίτη από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Chi με τίτλο «Η topless υπουργός» και την επομένη αναδημοσιεύτηκαν από σχεδόν το σύνολο του ιταλικού Τύπου, μεταξύ αυτών από τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, την Corriere della Sera, και την Il Messaggero.

Ακολούθησαν οι επικρίσεις ειδικά από μια μερίδα σεμνότυφων και συντηρητικών μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων.

Μερίδα των ιταλικών ΜΜΕ χαρακτήρισε την εμφάνιση της Στεφανία Τζιανίνι ως «σκάνδαλο στην ιστορία της Ιταλικής Δημοκρατίας» – προφανώς είχαν επιλέξει να αγνοήσουν τα σκάνδαλα του Μπερλουσκούνι.

Το ίδιο το περιοδικό έσπευσε να υπογραμμίσει με στόμφο πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του πολιτεύματος που εν ενεργεία υπουργός «συλλαμβάνεται» χωρίς να έχει καλυμμένο το στήθος της.

2Το περιοδικό κάτι ξέρει καλύτερα αφού πέρασε το καλοκαίρι παρακολουθώντας τις γυναίκες υπουργούς της κυβέρνησης Ρέντσι στις παραλίες: Την περασμένη εβδομάδα είχε «συλλάβει» την 33χρονη υπουργό Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων Μαρία Ελενα Μπόσκι με μπικίνι, αλλά όχι topless…

Πολλοί πάντως έκαναν λόγο για κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της υπουργού Παιδείας με τη δημοσίευση των γυμνόστηθων φωτογραφιών και υπενθύμισαν την περίπτωση της Κέιτ Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, που επίσης είχε δει τα στήθη της να γίνονται βορά στο κυνήγι των σκανδαλοθηρικών εντύπων και των παπαράτσι για τα ευρώ των αναγνωστών.