Η τσίχλα του Έλληνα πρέσβη στην ορκωμοσία Αναστασιάδη…

Μια απίστευτη εικόνα που δεν τιμά ούτε την Ελλάδα και σε καμία περίπτωση ούτε και την Κύπρο, αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Ο πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου, που έδωσε το «παρών» στην τελετή παρακολούθησε τις ομιλίες τόσο του Προέδρου της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου όσο και του Ν. Αναστασιάδη, μασώντας τσίχλα!

Και όλα αυτά ενώ στη τελετή ορκωμοσίας είχαν παρευρεθεί σχεδόν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου, πρέσβεις ξένων χωρών και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομο Β’. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ήταν και δημοσιογράφοι της LAIMITOMOS. COM, οι οποίοι έβλεπαν τον Έλληνα πρέσβη να μασάει ανενόχλητος την τσίχλα του, σαν να βρίσκονταν στο σπίτι του.

Μεγάλη ασέβεια προς τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και τους κρατούντες της Κύπρου και γενικότερα που σύσσωμοι βρίσκονταν στην τελετή ορκωμοσίας.

Μήπως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να επανεξετάσει την περίπτωση του κ. Παπαϊωάννου και να αναλογιστεί εάν θέλει να την εκπροσωπεί ένας τέτοιος άνθρωπος σε άλλα κράτη;