Η Τρ. Κύπρου ανακοίνωσε αλλαγές στην οργανωτική της δομή

Η Τράπεζα Κύπρου, ανακοίνωσε αλλαγές στην οργανωτική της δομή.

Στόχος των αλλαγών αυτών είναι η   απλοποίηση της δομής και της οργάνωσης του Συγκροτήματος ανακοίνωσε.

Με βάση τις αλλαγές έχουν δημιουργηθεί τέσσερεις τομείς δραστηριοτήτων, οι Λειτουργικές Δραστηριότητες, οι Εγχώριες Δραστηριότητες, οι Διεθνείς Δραστηριότητες και η Αναδιάρθρωση.

Στον τομέα των Λειτουργικών Δραστηριοτήτων του Συγκροτήματος υπάγονται ο Διευθυντής Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης Χριστάκης Πατσαλίδης, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων Μιχάλης Αθανασίου, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λειτουργικών Εργασιών Άριστος Στυλιανού και η Εκτελούσα Χρέη Διευθύντριας Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Μαρίνα Μαρκίδου.

Στον τομέα των Εγχώριων Δραστηριοτήτων υπάγονται ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Χάρης Πουαγκαρέ, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Κεφαλαίων και Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών Κώστας Αργυρίδης, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων Νικόλας Σπαρσής (Εκτελών Χρέη), ο Διευθυντής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Διεθνών Επιχειρήσεων Λούης Ποχάνης. Επιπλέον οι Ασφάλειες EuroLife με Γενική Διευθύντρια την Άρτεμη Παντελίδου και οι Γενικές Ασφάλειες με Γενικό Διευθυντή τον Στέλιο Χριστοδούλου

Στο τομέα των Διεθνών Δραστηριοτήτων υπάγεται ο Διευθυντής Διεύθυνσης Διεθνών Δραστηριοτήτων Μίλτος Μιχαηλάς

Στον τομέα της Αναδιάρθρωσης ορίστηκε ως Επικεφαλής Αναδιάρθρωσης & Ανάκτησης Χρεών ο Euan Hamilton.