Η Τριερβελέρ ταξιδεύει στο Μουμπάι

Εκπρόσωπος της οργάνωσης στο Μουμπάι Action contre la Faim (ACF) (Δράση κατά της πείνας), δήλωσε ότι η Βαλερί Τριερβελέρ θα πραγματοποιήσει χωρίς αμφιβολία το ταξίδι της στην Ινδία για να υποστηρίξει τη μη Κυβερνητική οργάνωση.

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα πραγματοποιήσει το ταξίδι της αυτό”, τόνισε ο ίδιος εκπρόσωπος, σύμφωνα με τον οποίο η Τριερβελέρ “σχεδιάζει το πρόγραμμα της επίσκεψής της στην Ινδία”.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε χθες το βράδυ “το τέλος της κοινής του ζωής με τη Βαλερί Τριερβελέρ”, δυο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Η 48χρονη Βαλερί, η οποία αναπαύεται εδώ και μια εβδομάδα στην προεδρική κατοικία κοντά στις Βερσαλλίες, πρόκειται να μεταβεί σήμερα στο Μουμπάι για να υποστηρίξει την ΑCF.

Το ταξίδι αυτό, το οποίο έχει προγραμματίσει από καιρό, χρηματοδοτείται από εταιρείες, εταίρους του ιδιωτικού τομέα, της οργάνωσης. Προχθές, η οργάνωση ανακοίνωσε ότι η Τριερβελέρ θα επισκεφθεί το νοσοκομείο του Μουμπάι, θα παρευρεθεί σε εκπαιδευτικό σεμινάριο του ιατρικού προσωπικού και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε γεύμα, για τη συγκέντρωση χρημάτων, με τις συζύγους τοπικών εταιρειών.

Επίσης προβλέπεται φιλανθρωπικό δείπνο στο ξενοδοχείο Ταζ Μαχάλ. Σύμφωνα με την οργάνωση, μια συνέντευξη Τύπου είναι επίσης στο πρόγραμμα, αύριο το απόγευμα, ωστόσο η Τριερβελέρ μπορεί απλώς να παρευρεθεί σ` αυτήν και να μην πάρει το λόγο.

Check Also

Φρανσουά Ολάντ για Σουλτάνο: Διπρόσωπος, έχει κάνει διπλωματία τα στριφογυρίσματα

Αντιφατική προσωπικότητα η οποία θεωρεί «τις ασάφειες πλεονέκτημα» και «τα στριφογυρίσματα διπλωματία», και που όπως …

Κρίσιμες εκλογές στην Ιταλία υπό την ανησυχία για επικράτηση του ακροδεξιού συνασπισμού

Σε ένα κομβικό μονοπάτι μπήκε η Ιταλία, καθώς πριν από λίγο άνοιξαν οι κάλπες στην …