Η τραγουδίστρια που “έφαγε” πόρτα στα βραβεία MAD

Δεύτερη φορά που η τραγουδίστρια φεύγει από τα βραβεία. Πρόπερσι οικειοθελώς, φέτος της έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Δεν το ΄χει με τα MAD και καλά θα κάνει να σταματήσει να επιμένει. Η Ειρήνη Μερκούρη αφιέρωσε τουλάχιστον ένα τρίωρο για να προετοιμαστεί και να πάει την Τρίτη το βράδυ στα βραβεία του MAD,αλλά έφαγε “πόρτα” στην είσοδο.

Γιατί οι διοργανωτές δεν της επέτρεψαν να μπει;

Γιατί όπως είπε στο δελτίο του STAR η Κατερίνα Σουλιώτη, η τραγουδίστρια δεν ήταν στις λίστες των καλλιτεχνών που είχαν λάβει πρόσκληση με αποτέλεσμα να μην έχει που να καθίσει.

Έτσι λοιπόν οι διοργανωτές της ανταπέδωσαν την προπερσινή αποχώρησή της. Πρόπερσι στα βραβεία η Ειρήνη Μερκούρη είχε φτάσει από τους τελευταίους στα βραβεία με αποτέλεσμα η θέση της να έχει καταληφθεί από άλλους και ιδιαίτερα ενοχλημένη είχε αποχωρήσει από τη βραδιά πριν καν ξεκινήσει.

Αυτή τη φορά παρότι έφτασε εγκαίρως, δεν της επέτρεψαν να περάσει στο χώρο λέγοντάς της ότι οι θέσεις είναι συγκεκριμένες για όσους έχουν πρόσκληση και όσους έχουν επιβεβαιώσει ότι θα πάνε.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά τσάμπα το τρίωρο της προετοιμασίας. Ελπίζουμε να συνέχισε την έξοδό της κάπου άλλου, ξεχνώντας αυτό το δυσάρεστο περιστατικό.