Η τηλεόραση του Sigma στη καρδιά των γεγονότων – το ΡΙΚ που βρισκόταν;

Ακόμη μία φορά η τηλεόραση του Sigma μας κρατούσε ενήμερους για τη πυρκαγιά τεραστίων διαστάσεων που ξέσπασε σήμερα στη περιοχή Χοιροκοιτίας. 

Επί 3 ώρες ήταν κοντά στα γεγονότα με ζωντανές συνδέσεις, συνεχή ενημέρωση, δηλώσεις των υπουργών που προσέτρεξαν στη περιοχή, των πυροσβεστών, των κατοίκων της περιοχής. Ενώ τα άλλα κανάλια συνέχιζαν αμέριμνα τη καθημερινή ροή των προγραμμάτων τους…

Το κρατικό κανάλι ΡΙΚ τι έκανε; Τίποτα… Απλά είχε μόνο δύο τηλεφωνικές συνδέσεις. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι δημοσιογράφοι, κινηματογραφιστές και ανταποκριτές που “χρυσοπληρώνονται”, δεν μπορούσαν να βρίσκονται στη καρδιά των γεγονότων; Μήπως τους έκοψαν τις υπερωρίες και δεν ήθελαν να πάνε;; Λέμε τώρα !!!

Όλοι αυτοί πληρώνονται αδρά με χρήμα του Κυπριακού λαού, ενώ το Sigma αν πάρει διαφήμιση και είναι σε όλους γνωστό ότι περνά μία δύσκολη οικονομική περίοδο.

Παρακαλείται ο αρμόδιος υπουργός κ. Σωκράτης Χάσικος να επιληφθεί του θέματος καινα σταματήσει αυτή όλη η κοροιδία των υπαλλήλων του ΡΙΚ που απλά έχουν μάθει να “χρυσοπληρώνονται” για να μην φτάσουν στο σημείο της ΕΡΤ γιατί χλωμό το βλέπω αν θα τους συμπαρασταθούν κιόλας…..

Έλεος πια σε αυτό το τόπο. Δεν αλλάζουμε με τίποτα… Όπως φαίνεται στο ΡΙΚ πάνε γυρεύοντας….