Η Τζούλια Νόβα αναβάλλει τον γάμο της… «Μου το είχε πει η μαμά μου…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε η Τζούλια Νόβα, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι λόγω της πανδημίας ανέβαλλε για του χρόνου τον γάμο της με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της Γιάννη Μάρκου.

«Είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη μετά από πάνω από δέκα χρόνια σχέσης. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω οικογένεια κι εγώ, να κάνω ένα παιδάκι, παραπάνω δεν θέλω γιατί έτσι κι αλλιώς θα έχει τρία αδελφάκια, επειδή ο σύντροφός μου έχει παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. Με τα παιδιά του συζύγου μου τα πηγαίνουμε πολύ καλά» εξήγησε το γνωστό μοντέλο.

«Είχαμε ξεκινήσει να βλέπουμε χώρους δεξιώσεων, κοιτούσαμε προσκλήσεις, μπομπονιέρες… Είχα κλείσει την εβδομάδα που μας κλείσανε στα σπίτια μας με την καραντίνα, να κάνω πρόβα νυφικού… Όλο αυτό που συνέβη μας πήγε λίγο πίσω. Θα το μεταφέρουμε για του χρόνου… Ίσως πάει τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο…» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η μαμά της την είχε… προειδοποιήσει: «Και μου το ‘χε πει η μαμά μου, είναι η χρονιά του ποντικιού φέτος… να μην παντρευτώ».