Η Συνεργατική Κεντρική τράπεζα προχώρησε σε 3 νέους διορισμούς

H Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα προχώρησε σήμερα σε 3 σημαντικούς διορισμούς.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΣΚΤ, η Επιτροπεία της Συνεργατικής Κεντρικής αποφάσισε το διορισμό του Ευθύμιου Πανταζή, Ανώτερου Διευθυντή της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, στην θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαχείρισης μη-Εξυπηρετούμενων Δανείων, και την πρόσληψη του Αντρέα Τρόκκου στη θέση του Επικεφαλής της Μονάδας Παρακολούθησης του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης και της Πάολας Τουμαζή στη θέση της Προϊστάμενης της Μονάδας Αναδιαρθρώσεων, που υπάγεται οργανικά στη Διεύθυνση Διαχείρισης μη-Εξυπηρετούμενων Δανείων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κ. Πανταζής είναι κάτοχος πτυχίου Β.Α. in Economics and Social Studies από το πανεπιστήμιο του Manchester, Ηνωμένου Βασιλείου και είναι Εγκεκριμένος Λογιστής. Εργάζεται στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα από το 1997 και κατέχει την θέση του Ανώτερου Διευθυντή. Διετέλεσε προηγουμένως Διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου και Διευθυντής Διεύθυνσης Τραπεζικών Εργασιών.

Ο κ. Τρόκκος είναι κάτοχος πτυχίων Μ.Α. in Economics και Ph.D. in Economics από το πανεπιστήμιο Goettingen, Γερμανίας. Έχει πολυετή πείρα σε χρηματοοικονομικά θέματα, υπηρέτησε στο Γραφείο Προγραμματισμού στις Διευθύνσεις Μακροοικονομικής Πολιτικής, Έρευνας και Μελετών και στη Διεύθυνση Οικονομικών Σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση και διετέλεσε Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης για την οικονομία και τις οικονομικές σχέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 διορίστηκε Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών και Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Η κα Τουμαζή είναι κάτοχος πτυχίων BSc Computing, Operational Research and Statistics από το πανεπιστήμιο Κent Αγγλίας και MBA Finance από το CASS Business School Λονδίνου και έχει πολυετή τραπεζική εμπειρία στην εγχώρια αγορά. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και έχει εξειδίκευση στη διαχείριση χαρτοφυλακίων λιανικής αγοράς, μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η Επιτροπεία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας εύχεται κάθε επιτυχία στον κ. Πανταζή, στον κ. Τρόκκο και στην κα Τουμαζή στο έργο τους για επίτευξη των στόχων του Συνεργατισμού, καταλήγει η ανακοίνωση.