Η ΣΚΟΚ διεκδικεί τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του 2014 και του 2016

Τη διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων σκοποβολής το 2014 και το 2016, διεκδικεί η ΣΚΟΚ, με αυξημένες πιθανότητες να εξασφαλίσει μια από τις δυο διοργανώσεις, όπως αναφέρεται σε σχετικό ανακοινωθέν για την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Σκοποβολής (ESC) στη Μόσχα, όπου ήδη βρίσκονται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής, Δημήτρης Λόρδος και ο τεχνικός διευθυντής, Πέτρος Κυρίτσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Λόρδος θα εκπροσωπήσει τη ΣΚΟΚ στη Γενική Συνέλευση, ενώ ο Πέτρος Κυρίτσης ως μέλος του προεδρείου της ESC θα συμμετάσχει στις συνεδρίες και καθώς η φετινή συνέλευση είναι και εκλογική, θα διεκδικήσει επανεκλογή του στο ίδιο αξίωμα.

Τις εννέα θέσεις του προεδρείου της ESC διεκδικούν 13 υποψήφιοι, ενώ για τη θέση του Προέδρου της Συνομοσπονδίας θεωρείται σίγουρη η επανεκλογή του νυν Προέδρου, Βλαδιμίρ Λίσιν, αφού δεν έχει υποβληθεί άλλη υποψηφιότητα. Θα συζητηθεί επίσης η τροποποίηση του καταστατικού και των εσωτερικών κανονισμών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Οι δυο αξιωματούχοι της ΣΚΟΚ αναμένεται να επιστρέψουν στην Κύπρο την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαΐου. – See more at: http://www.cna.org.cy/webnews.asp?a=0662106f0ea849698c1fb5aa51a8e873#sthash.cwmwqAIf.dpuf