Η Σάρα Καρμπονέρο σύζυγος του Κασίγιας διαγνώστηκε με καρκίνο!

Νέο σοκ για την οικογένεια Κασίγιας! Δεν έχει καλά-καλά περάσει ένας μήνας από την σοβαρή περιπέτεια υγείας του Ισπανού γκολκίπερ της Πόρτο, που πιθανότατα θα τον αναγκάσει να… κρεμάσει τα γάντια του και προέκυψαν δυσάρεστα νέα για τη σύζυγο του, την πανέμορφη δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο, η οποία αποκάλυψε μέσω Instagram το δικό της πρόβλημα υγείας.

Η γνωστή Ισπανίδα δημοσιογράφος ανέφερε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ότι υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου από τις ωοθήκες και πως πλέον μπαίνει στη φάση της αποκατάστασης.

«Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω την στήριξη της οικογένειάς μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένειά μου» έγραψε η Σάρα Καρμπονέρο.

Love story για ταινία
Η ιστορία αγάπης του Κασίγιας και της Καρμπονέρο είναι από αυτές που μνημονεύονται στο ποδόσφαιρο. Εκείνος διεθνής γκολκίπερ με την Εθνική Ισπανίας, εκείνη τηλεοπτική ρεπόρτερ που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα στους «Φούριας Ρόχας» και η μοίρα τους έφερε κοντά. Στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν κοινό μυστικό η σχέση τους, όχι όμως και στο ευρύ κοινό, στο οποίο φρόντισε ο Ικερ να κάνει μια… ιστορική δημόσια δήλωση αγάπης! Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2010 από την Ισπανία, στα αποδυτήρια του «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ, η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου «Telecinco», έπαιρνε συνέντευξη από τον αρχηγό των «Φούριας Ρόχας», Κασίγιας. Οι δύο τους, λίγους μήνες νωρίτερα, είχαν συνάψει δεσμό. Και ο θρυλικός τερματοφύλακας, συγκινημένος στην πιο σημαντική αθλητική στιγμή της ζωής του, δεν κρατήθηκε. Αφού ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, τους γονείς και τον αδελφό του, ευχαρίστησε on camera και την Σάρα. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. Την αγκάλιασε και τη φίλησε σε ζωντανή μετάδοση, σφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο μια σχέση που κρατάει αισίως πάνω από εννέα χρόνια. Η Καρμπονέρο είχε μιλήσει για το φιλί αναφερόμενη σε εκείνη τη στιγμή λέγοντας: «Το φιλί του Ικερ στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής ήταν το φιλί της ζωής μου. Υπήρξαν πολλά ακόμα φιλιά που δεν ήταν μπροστά σε μια κάμερα και ήταν επίσης πολύ σημαντικά».

Δείτε το video με το… ιστορικό φιλί