Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συμμετέχει στη πρωτοβουλία της Super League “Μία μπάλα για τα παιδιά”

Ο ΑΡΗΣ για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο. Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, συνοδευόμενη από ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επισκέφτηκαν χθες το βράδυ το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο, συμμετέχοντας ενεργά στην πρωτοβουλία της Super League «Μια μπάλα για τα παιδιά», καθώς και το Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης (τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης) που βρίσκεται στην ίδια περιοχή (η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ ΑΕ) και μοίρασαν μπάλες, αγάπη και ανθρωπιά.

Οι Γιάννης Γιαννιώτας, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Δημήτρης Σουνάς και Μιχάλης Γιαννίτσης, εκτός από τις μπάλες που μοίρασαν, έδωσαν χαρά σε δεκάδες παιδιά, συνομίλησαν μαζί τους, υπέγραψαν αυτόγραφα και έστειλαν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Στην εκδήλωση που έγινε στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» το παρών έδωσε και γενικός διευθυντής της Super League, Μιχάλης Αναγνώστου, ο οποίος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στη σημασία της πρωτοβουλίας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος «Μια μπάλα για τα παιδιά» εν όψει των εορτών.