Η Ομόνοια κατέκτησε το Super Cup στο Futsal – Νίκησε τον ΑΠΟΕΛ με 8-5… Τραυματίστηκε δημοσιογράφος

Στην Ομόνοια κατέληξε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο Futsal, αφού, κατέκτησε το Super Cup νικώντας με 8-5 τον ΑΠΟΕΛ.

Σκόρερ για το «τριφύλλι» οι Μαντέλλι (3′, 40′), Τσίτσος (4′, 37′), Ελ Κέμπε (10′, 31′) και Κουλουμπρής (20′, 30′), ενώ για τους γαλαζοκίτρινους σκόραραν οι Περικλέους (5′, 33′), Ιακώβου (8′), Ομήρου (18′) και Κόκκινος (39′).

Ανάρτηση Ομόνοιας στα σόσιαλ-μίντια

“ΦΟΥΤΣΑΛ☘️⚽️

ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 5-8

Το super cup κατέκτησε η ομάδα μας που κέρδισε τον «αιώνιο» αντίπαλο με 8-5 στο στάδιο Ελευθερία.

Αυτό είναι το 100ο τρόπαιο στην ένδοξη ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!🏆

Εικόνες ντροπής στο «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» μετά την ολοκλήρωση του αγώνα φούτσαλ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια για το Σούπερ Καπ.

Ο δημοσιογράφος Ανδρές Κακουλλής, που είχε την ευθύνη της μετάδοσης της αναμέτρησης για τη Cytavision, χτυπήθηκε στο κεφάλι από καρέκλα που έφυγε από την κερκίδα των γαλαζοκιτρίνων, με αποτέλεσμα να ματώσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν 15 ράμματα σε δύο σημεία. Για το γεγονός ενημέρωσε ο συνάδελφος Πέτρος Πετρή, που ήταν στο σχόλιο του αγωνιστικού χώρου, κάνοντας σχετική ανάρτηση.

Πρόκειται γιαι εικόνες ντροπής που ουδεμία θέση έχουν στον αθλητισμό. Ευχόμαστε περαστικά στον συνάδελφο.

Όσα καταγγέλει ο δημοσιογράφος Πέτρος Πετρή :

Ντροπή, ντροπή, ντροπή… Να πέφτει καρέκλα σε συνάδελφο δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης και να ματώνεται. Κανένας σεβασμός από οπαδούς, αλλά ακόμη και από παράγοντες σε τελικό σούπερ καπ, ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια. Η καρέκλα που έπεσε στα πόδια μου προηγουμένως κατά τη διάρκεια συνέντευξης, προφανώς και δεν ήταν τίποτα. Για ποτήρια και μπουκάλες, ούτε καν λόγος. Οι αστυνομικοί, απλά παρατεταγμένοι και να παρακολουθούν. Στη συνέχεια, να μεταφερόμαστε μόνοι στο πλησιέστερο Νοσοκομείο, αφού ούτε καν ασθενοφόρο δεν υπήρχε ή τουλάχιστον δεν μας προσφέρθηκε. Δυο γάζες από το ιατρικό προσωπικό του γηπέδου στον συνάδελφο, είπαν πως είναι εντάξει. Σεβασμός, κύριοι, αν έχετε λίγο ίχνος ανθρωπιάς. Ξανά ΝΤΡΟΠΗ!

Πηγή: ΡΙΚ