Η Ομόνοια ενισχύεται με τον Μπεμπέ και η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον μεσοεπιθετικό Φέλτσερ

Σημαντική ενίσχυση για την Ομόνοια με τον πρώην άσσο της ΑΕΛ Λουσιάνο Μπεμπέ, την ώρα που οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού ανακοίνωσαν την απόκτηση μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή από τη Βενεζουέλα. Η ΑΕΚ δίνει απόψε φιλικό με τον Εθνικό Αχνας και η Νέα Σαλαμίνα πραγματοποίησε χθες την πρώτη της προπόνηση.

Στην Ομόνοια, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον πρώτο τον ευρωπαϊκό της αγώνα στην Πολωνία με την Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε με μια σημαντική ενίσχυση ανακοινώνοντας χθες την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Λουσιάνο Μπεμπέ.

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας που αναχώρησε το πρωί για την Πολωνία. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, ο Μπεμπέ εξέφρασε την επιθυμία για να γράψει ιστορία με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Στην ΑΕΛ, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού Φρανκ Φέλτσερ. Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε χθες και η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Σάββατο 18 Ιουλίου στις 18:00 στο Τσίρειο στάδιο.

Στην ΑΕΚ τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα στο φιλικό που θα δώσει η ομάδα στις 20:00 στο ΓΣΖ με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Τέλος, χθες μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή για το κοινό προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας, με τους φίλους της ομάδας να δίνουν μαζικά το παρόν τους και να στέλλουν μήνυμα στήριξης στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας.