Η Νομική Υπηρεσία ενημερώθηκε για την κατάθεση Βέργα

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι οι απαντήσεις Βέργα θα εξεταστούν. Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι οι απαντήσεις που έχουν δοθεί από τον Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα στην πολύωρη γραπτή του κατάθεση για την υπόθεση Aristo “θα εξεταστούν σε σχέση με τις καταθέσεις των ατόμων που τελούν υπό κράτηση αλλά και γενικότερα από τις μαρτυρίες που έχουν ληφθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση και των στοιχείων που υπάρχουν ήδη στον φάκελλο της υπόθεσης”.

“Σε σχέση με την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων για την οποία έχει ανανεωθεί το διάταγμα κράτησης των δύο προσώπων για ακόμα τρεις μέρες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, χθες το βράδυ μεταξύ των ωρών 16.00 και 22.30 είχε κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου είχε κληθεί και έδωσε γραπτή κατάθεση ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας”, συνέχισε.

Πρόσθεσε ότι “οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν υποβάλει συγκεκριμένα ερωτήματα που κάλυψαν όλο το φάσμα της υπόθεσης σε σχέση με τα αδικήματα τα οποία διερευνώνται”.

Ο κ. Αγγελίδης δήλωσε, ότι “έχουν δοθεί απαντήσεις από πλευράς του Δημάρχου Πάφου και το περιεχόμενο της κατάθεσης και των απαντήσεων που έχουν δοθεί αξιολογείται από τους ανακριτές, ενώ ενημερώθηκε σχετικά η ηγεσία της Αστυνομίας καθώς επίσης και η Νομική Υπηρεσία”.