Η Νικόλ Κίντμαν στα 50α της φωτογραφίζεται με σέξι διάθεση (Photos)

Η 50χρονη Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με σέξι διάθεση και, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει ότι δεν έχει ηλικία.

Πριν από λίγο καιρό, μέσα στο καλοκαίρι, το όνομά της ακούστηκε δυνατά για τη φωτογράφιση της για το εξώφυλλο του περιοδικού Love. Σε αυτό εμφανίστηκε ποζάρει με καουμπόικο στιλ και κόκκινο μαγιό και μοιάζει να αποδίδει άψογα το στιλ του αμερικανικού νότου.

Μετά από αυτό το πολυσυζητημένο τεύχος, η Νικόλ επέστρεψε με άλλη μια φωτογράφιση που αναδεικνύει την ομορφιά και το σεξ απίλ της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Big Little Lies, πόζαρε για το εξώφυλλο του επετειακού (για τον ένα χρόνο κυκλοφορίας) τεύχους του αυστραλιανού περιοδικού Stellar.

Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το μόνο που φοράει είναι το μακιγιάζ της, αλλά, στην πραγματικότητα, είναι ντυμένη με ένα στραπλες πολυτελές φόρεμα Alexander Perry την ώρα που αναδύεται μέσα από τα νερά μιας πισίνας, κρατώντας το στήθος της.

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά τα 50α γένεθλια της κι έτσι ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης είναι αφιερωμένο στο πως νιώθει που μεγαλώνει και πως διαχειρίζεται το χρόνο.

«Νομίζω το διαχειρίζομαι μια χαρά και είμαι πολύ, πολύ χαρούμενη που είμαι 50» αναφέρει στην απάντηση της. «Νομίζω έτσι συμβαίνει με τα γενέθλια. Φτάνοντας σε μια συγκεκριμένη ηλικία, απλά σκέφτεσαι “Τέλεια. Πάμε”», συμπληρώνει.

«Δεν έκανα κανένα μεγάλο πάρτι. Ένιωθα ότι θέλω απλώς να είμαι με την οικογένεια μου. Έτσι ήρθε η αδερφή μου μαζί με την οικογένεια της, ήρθε ο Keith (Urban) και οι κόρες μου. Πήραμε τηλέφωνο τη μητέρα μου μέσω Skype γιατί δε θα μπορούσε να έρθει μέχρι εδώ. Πήγα όμως εγώ σε εκείνη και το γιορτάσαμε μαζί με πολύ στενούς φίλους. Και αυτό ήταν. Απλά πράγματα», δηλώνει η Νικόλ η οποία φαίνεται να είναι πλήρως εναρμονισμένη με την ηλικία της.