Η μαρτυρία του πατέρα για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ

Στον υπεύθυνο του χώρου φέρεται να αποδίδει ο τραγικός πατέρας του 13χρονου που έχασε τη ζωή του την Κυριακής στο δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Ελληνικό, καθώς όπως φέρεται να καταθέτει ενώπιον των αστυνομικών αρχών, δεν είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας και η μπάλα δεν ήταν δεμένη στο έδαφος όπως προβλέπεται από τους κανόνες ασφαλείας.

Περιγράφοντας τι ακριβώς έγινε και το παιχνίδι των παιδιών μετατράπηκε σε τραγωδία, ο πατέρας φέρεται να λέει πως βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του στο χώρο και επέβλεπαν τα παιδιά που έπαιζαν μέσα στην πλαστική μπάλα, «όταν ένας δυνατός αέρας ανασήκωσε την μπάλα σε ύψος 10 μέτρων , η οποία στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος σε απόσταση 10 μέτρων από την πισίνα» και συνεχίζει:

«Αρχικά βγάλαμε την κόρη μου η οποία δεν μου μιλούσε. Ήταν αναίσθητη. Μετά όμως άνοιξε τα μάτια της. Τότε την έδωσα σε έναν κύριο και η γυναίκα μου τράβηξε έξω από την μπάλα τον γιο μου. Μόλις τον βγάλαμε έξω ένας κύριος έκανε τεχνητή αναπνοή χωρίς όμως αποτέλεσμα».

Ο πατέρας στην κατάθεσή του φέρεται να είπε ότι στην συνέχεια πήγαν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του είπαν ότι ο γιος του κατέληξε από τα τραύματά του.

«Η κόρη μου ήταν βαριά τραυματισμένη από κάκωση στους πνεύμονες. Η σύζυγός μου είναι σε κατάσταση σοκ από τότε και οι γιατροί της έδωσαν ηρεμιστικά» φέρεται να λέει.