Η Λαιμητόμος.com τετ α τετ με το Jan Claude Juncker

O υποψήφιος του Ευρωπαικού, Λαικού κόμματος, για την προεδρία της Ευρωπαικής επιτροπής και επί σειρά ετών Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Jan Claude Juncker, βρίσκεται στη Κύπρο το Σαββατοκυρίακο για να πάρει επίσημα τη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Στην είσοδο του Προδρικού μεγάρου ο κ. Γιούνκερ δήλωσε: “Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι πάλι στη Κύπρο. όπως γνωρίζετε είμαι ο υποψήφιος του ΕΛΚ για τη προεδρία της ΕΕ. Χρειάζομαι τη στήριξη του Προέδρου. Χρειάζομαι τη στήριξη του κόμματος”.

Ο κ. J.C.Juncker πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και από το Δημοκρατικό Συναγερμό.

Ο κ. Γιούνκερ όμως, πήρε και ψήφο εμπιστοσύνης από την ομάδα της Λαιμητόμος.com αφού με την απλότητα και τη καταδεκτικότητα του μας σκλάβωσε. Συναντήθηκε και  φωτογραφήθηκε μαζί με τη διευθύνων σύμβουλο της Λαιμητόμος.com και με φίλους και συνεργάτες της Λαιμητόμος, στο ξενοδοχείο Χίλτον.  Παρόν στη πρώτη επαφή μας με τον κ. Γιούνκερ και ο εξοχότατος πρέσβης του Σουλτανάτου του Ομάν, Σείχης Ahmed Al-Shanfari.

SCHEICH AND MARIA

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Γιούνκερ, υποσχέθηκε και στη Laimitomos.com, ότι εάν εκλεγεί θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τη Κύπρο να ξεπεράσει τις δύσκολες μέρες που περνά.

maria and junker

Η διεύθυνση της Λαιμητόμος.com εύχεται στο κ. Γιούνκερ κάθε επιτυχία και ότι καλύτερο.

Ε.Κ.