Η Λαιμητόμος.com επαληθεύεται

Πριν ακόμη πραγματοποιήσει το ταξίδι του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και αρχίσει τις επαφές του στο Λευκό οίκο, η Λαιμητόμος.com είχε αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, John Biden, θα επισκεφθεί τη Κύπρο (Έρχονται Biden και Kerry ημερομηνίας 17/02/2014).

Οι πηγές της Λαιμητόμος.com, επαληθεύτηκαν αν και κάποια ΜΜΕ γελούσαν μαζί μας ότι όλα αυτά ήταν αποκυήματα της φαντασίας μας….

Η κάθοδος Biden είχε δρομολογηθεί από την ώρα που ανέλαβε τη προεδρία της Κυπριακής δημοκρατίας ο Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο John Biden φθάνει στη Κύπρο Τετάρτη 21 Μαίου, έχοντας στην ατζέντα της επίσκεψης του, το Κυπριακό και την επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της. Επίσης θα συζητηθεί το ενεργειακό.

Ο John Biden, είναι ο δέυτερος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που επισκέπτεται τη Κύπρο. Ο πρώτος και τελευταίος Αμερικανός ηγέτης ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Κύπρο ήταν ο Lyndon Johnson,  που ήρθε τον Αύγουστο του 1962. Ο Lyndon Johnson, ήταν τότε αντιπρόεδρος  και  μετέπειτα πρόεδροςτων ΗΠΑ. Τότε ο Johnson είχε έρθει μετά από επίσκεψη που στην Αθήνα και συνάντηση με τη κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.  Στη Κύπρο συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Αρχιεπίσκοπο Μακάριο.