Η κόντρα Αθηνάς Κυριακίδου – Γιώργου Λιλλήκα καλά κρατεί…

Αγωγή κατά της βουλευτού του ΔΗΚΟ,   Αθηνάς Κυριακίδου έχει απειλήσει οτι θα καταθέσει ο υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας, για τις κατηγορίες σχετικά με συμβόλαια που υπογράφησαν μεταξύ του δημοσίου και της διαφημιστικής εταιρείας της συζύγου του, MARKETWAY, το διάστημα που ήταν υπουργός της κυβέρνησης Παπαδόπουλου .

Η Αθηνά Κυριακίδου ασκώντας το ρόλο και το καθήκον του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σε επερώτηση της στη Βουλή προς τον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας Νεοκλή Συλικιώτη ζητά να ενημερωθεί για όλα τα συμβόλαια και το συνολικό ποσό αυτών, τα οποία έχουν υπογραφεί μεταξύ του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα και της διαφημιστικής εταιρείας της συζύγου του Γιώργου Λιλλήκα, MARKETWAY κατά τη περίοδο που ο Γιώργος Λιλλήκας κατείχε υπουργικό αξίωμα επί προεδρίας του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Επίσης η κ. Κυριακίδου ζητά ενημέρωση της Βουλής για το σύνολο των χρημάτων που δόθηκαν για τη δημιουργία του Ινστιτούτου Χάρβαρντ. Το κόστος ανά φοιτητή και η τυχόν συγγενική σχέση με τον πρώην διευθυντή αλλά και το ύψος των  μηνιαίων αποδοχών του.

Σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή στο Mega, η κ. Κυριακίδου ανέφερε ότι ο κάθε φοιτητής στοίχιζε στο Κυπριακό λαό 159 χιλιάδες ευρώ όταν οι περισσότεροι φοιτητές ήταν ξένοι…..

Τελικά ήρθε η ώρα να μάθουμε πολλές αλήθειες… όλα πρέπει να βγουν στο φως… Η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ θα είναι παρούσα…