Η ΚΥΠ φακελώνει πολίτες που συμμετέχουν στις προεκλογικές εκδηλώσεις Αναστασιάδη

Σε παρακολούθηση ψηφοφόρων που συμμετέχουν στις προεκλογικές εκδηλώσεις του υποψηφίου για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, έχουν επιδοθεί εσχάτως στελέχη της ΚΥΠ, παραβλέποντας την βασική αποστολή τους που δεν είναι άλλη από την προστασία και την ασφάλεια της Κύπρου.

Με χαφιεδίστικο τρόπο που παραπέμπει σε άλλες εποχές στελέχη της ΚΥΠ – η οποία είναι μια κρατική υπηρεσία και ως εκ τούτου ανήκει στον κυπριακό λαό – παρακολουθούν κατά κανόνα πολιτικές συγκεντρώσεις του Νίκου Αναστασιάδη, του επίσης υποψηφίου για την προεδρία Γιώργου Λιλλήκα αλλά και όσους παρευρίσκονται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις στελεχών του ΔΗΚΟ.

Εδικά δε για την τακτική της ΚΥΠ να παρακολουθεί και να καταγράφει τα τεκταινόμενα στις συγκεντρώσεις του ΔΗΚΟ, εγείρονται τεράστια ερωτήματα, δεδομένου ότι το διάστημα που συγκυβερνούσαν ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ υπήρχαν στην ΚΥΠ και στελέχη του ΔΗΚΟ. Στη συνέχεια όμως τα πρόσωπα αυτά– μετά την αποχώρηση του ΔΗΚΟ – έφυγαν όλοι από την υπηρεσία και μετατέθηκαν στη τροχαία. Γιατί άραγε όλες αυτές οι παρακολουθήσεις και οι καταγραφές; Τι ψάχνουν να βρουν; Για ποιο λόγο φακελώνουν τόσο κόσμο;

Το όλο σκηνικό αναδεικνύει την παρακμιακή σχεδόν κατάσταση που βιώνει σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο το τελευταίο διάστημα η Κύπρος. Η ΚΥΠ σε αποσύνθεση αναλώνεται σε χαφιεδίστικες ενέργειες, που όπως όλα δείχνουν, εξυπηρετούν την σημερινή κυβέρνηση και όχι τη πατρίδα.

Μήπως να προβληματιστούν λίγο για όλα πράττουν, δεδομένου ότι μόνο λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι τις εκλογές του Φεβρουαρίου, οπότε και ο κυπριακός λαός θα τους στείλει στα σπίτια τους;