Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ επικύρωσε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές

Η Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος ομόφωνα, επικύρωσε στη σημερινή της συνεδρία το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επερχόμενες ευρωεκλογές της 25ης Μαίου 2014.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, που έχουν επιλεγεί ανάμεσα σε συναγωνιστές, συναγωνίστριες και προσωπικότητες της κοινωνίας, είναι οι ακόλουθοι (σε αλφαβητική σειρά):

Κωνσταντίνος Αριστείδου
Γιώργος Γεωργίου
Ανδρούλλα Ελευθερίου
Κώστας Μαυρίδης
Γιάννης Παναγιώτου
Αντιγόνη Παπαδοπούλου

Το ποιοτικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος αντικατοπτρίζει την πετυχημένη παρουσία του κόμματος στην Ευρωβουλή τα τελευταία πέντε χρόνια αλλά και την πολυσύνθετη παρουσία του στην κυπριακή κοινωνία.

Απαρτίζεται από προσωπικότητες, που διακρίνονται για τη μόρφωση, τις ικανότητες, την επαγγελματική σταδιοδρομία τους, την προσφορά τους στα κοινά και τη συμμετοχή τους στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.

Η σημερινή επικύρωση, σηματοδοτεί και την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές, στην οποία ενωμένοι και αφοσιωμένοι στις διαχρονικές αρχές, αξίες και θέσεις του Δημοκρατικού Κόμματος, θα διεκδικήσουμε υπεύθυνα μια καλύτερη ζωή, αναγέννηση της κυπριακής οικονομίας και σωστή, λειτουργική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.