Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε δώρο στην Κιμ Καρντάσιαν

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει εξελιχθεί σε fashion icon και πολλοί σχεδιαστές θα ήθελαν να τη δουν να φοράει τις δημιουργίες τους. Κάτι τέτοιο πρέπει να ονειρεύτηκε και η Κιμ Καρντάσιαν που στο τελευταίο της ταξίδι στο Λονδίνο έστειλε στο παλάτι δημιουργίες από την τελευταία συλλογή της για τον οίκο Dorothy Perkins ως δώρο στην Κέιτ. Μόνο που λίγες μέρες αργότερα, τα δώρα επιστράφηκαν στον αποστολέα αφόρετα.

Η συλλογή της Καρντάσιαν περιλαμβάνει αρκετά animal prints, μίνι φούστες και ρούχα σε στενή γραμμή που αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Θα ήταν δύσκολο, λένε πηγές από το παλάτι στο περιοδικό The Examiner, για την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να εμφανιστεί σε επίσημη περίσταση μπροστά στη βασίλισσα φορώντας φτηνή λεοπάρ μίνι φούστα ή χρυσό σακάκι.

Η Κιμ Καρντάσιαν που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην αμερικανική αγορά προσπαθεί να ενισχύσει το όνομα της συλλογής της στο Ηνωμένο Βασίλειο και βέβαια αν η Κέιτ Μίντλετον εμφανιζόταν φορώντας μια δημιουργία της αυτό θα εκτόξευε τη φήμη της.

Εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους δήλωσε στην Daily Mail “Είναι αρχή για τις υψηλότητές τους να μην δέχονται δώρα από άτομα που δεν γνωρίζουν προσωπικά. Σε περίπτωση που ένα τέτοιο δώρο φτάνει στο παλάτι, η πριγκίπισσα θα το επιστρέψει ζητώντας ευγενικά συγνώμη που δεν μπορεί να το δεχτεί”.