Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τον χωρισμό της

Στα μέσα του Αυγούστου, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε μέσω InstaStory τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου. Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ. Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας».

Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα Q&A στο Instagram και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους. Μεταξύ άλλων, απάντησε και για τις σχέσεις της με τον Νώντα Παπαντωνίου μετά τον χωρισμό και αποκάλυψε πως δεν μιλάνε πια και πως την έχει κάνει block στο Instagram.

«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! είναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά! Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο ινσταγκραμ. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».

Δείτε τη δημοσίευσή της: