Η ηγεσία του ΕΥΡΩ.ΚΟ είναι από την περασμένη άνοιξη με τον Αναστασιάδη! ! !

Ένθερμο είναι το παρασκήνιο των προεδρικών εκλογών, που είναι προ των πυλών τον Φεβρουάριο του 2013. Τα 2/3 των μελών του Ευρωπαϊκού Κόμματος  είναι στο πλευρό του Νίκου Αναστασιάδη ήδη από την Άνοιξη.

Δίαυλο επικοινωνίας είχε την άνοιξη ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΕΥΡΩ.ΚΟ, Ρίκος  Ερωτοκρίτου, συμπρωτευουσιάνο του Νίκου Αναστασιάδη, υποψήφιο πρόεδρο το Φεβρουάριο του 2013.  Μετά από δύο μήνες ακολούθησε τον δίαυλο επικοινωνίας και ο πρόεδρος του ΕΥΡΩ.ΚΟ Δημήτρης Συλλούρης. Όπως δείχνουν τα πράγματα, στο συνέδριο που θα γίνει σύντομα και πιο συγκεκριμένα εντός του Οκτωβρίου, το Ευρωπαϊκό Κόμμα θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Ασχέτως αν υπάρχουν κάποιες μικρές παραφωνίες, όπως για παράδειγμα Νίκου Κουτσού – Στέλιου Αμερικάνου , η στήριξη του κόμματος   στο πρόσωπο του Ν. Αναστασιάδη είναι τετελεσμένη.

Βέβαια, οι παρά πάνω παραφωνίες που γίνονται στο ΕΥΡΩ.ΚΟ, αντιγράφουν το ίδιο σενάριο, δηλαδή του Νικόλα Παπαδόπουλου που στηρίζει Γιώργο Λιλλήκα.

Παρόλα αυτά, όπως δείχνουν τα πράγματα, η δημοτικότητα του Νίκου Αναστασιάδη, καθώς πλησιάζει ο καιρός των προεδρικών εκλογών, όλο και ανεβαίνει.