Η εποπτεία Συνεργατικών καλεί τους καταθέτες να αγνοούν τα SMS

Η Υπηρεσία Εποπτείας Συνεργατικών Εταιρειών καλεί τα μέλη και τους πελάτες των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων να αγνοούν το περιεχόμενο SMS μηνυμάτων τα οποία αναφέρονται σε καταθέσεις στα Συνεργατικά Ιδρύματα, τα οποία χαρακτηρίζει κακόβουλα, επισημαίνοντας ότι το περιεχόμενο τους, έχει στόχο τον κλονισμό της εμπιστοσύνης του λαού προς το Συνεργατικό Κίνημα.

Η Εποπτεία των Συνεργατικών Εταιρειών στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι θέλει να πιστεύει ότι οι ψίθυροι και οι φήμες πηγάζουν από την αγωνία του κόσμου και δεν αποτελούν οργανωμένη προσπάθεια οποιoνδήποτε.

«Ο λαός μας περνά τραγικές στιγμές», συνεχίζει η ανακοίνωση προσθέτοντας ότι «ο Συνεργατισμός συμπεριφέρθηκε με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα που επιβάλλουν οι σημερινές συνθήκες και ανέμενε από όλους και από τον καθ’ ένα  ξεχωριστά την ανάλογη συμπεριφορά».

«Είναι γνωστό πως το Συνεργατικό Κίνημα εδώ και καιρό προχωρεί με σοβαρότητα στην αναδιοργάνωση και εκσυγχρονισμό του, με στόχο την πάρα πέρα ενίσχυση και αναβάθμιση του», καταλήγει η ανακοίνωση.