Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα για την εξωσωματική γονιμοποίηση (Videos)

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και όπως έχουν πει η εγκυμοσύνη της Χριστίνας δεν ήρθε εύκολα.

Η μέλλουσα μαμά είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι τελικά να καταφέρει να μείνει έγκυος.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα
στην Ελεονώρα Μελέτη.

Απόσπασμα από την συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Πιο συγκεκριμένα η Χριστίνα περιγράφει τη συγκινητική στιγμή, όταν έμαθε η ίδια και ο Σάκης Τανιμανίδης
ότι περιμένουν δίδυμα.

«Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα νομίζω μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, εμείς είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Τον βάζω ανοιχτή ακρόαση και μου λέει «Χριστίνα». Λέω «τι έγινε γιατρέ, είμαι έγκυος»; Και μου λέει: ‘Ποιο έγκυος δε γίνεται»! Να σου πω ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που δύο χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και έλεγε «δεν πειράζει», να λυγίζει συναισθηματικά, συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και η χαρά του ξεχείλιζε από παντού», αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα.

https://www.youtube.com/watch?v=SXAdR_u3y_o