«Η Ελλάδα δε χρειάζεται εκλογές»

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, η οποία εκδόθηκε λίγο μετά την απόφαση των οργάνων του κόμματος να αποσύρουν τους Υπουργούς του  από την κυβέρνηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

«Η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα σε αυτή τη μάχη με τις δικές της διακριτές πολιτικές θέσεις» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Κουβέλης λέγοντας ότι το κόμμα του επιμένει στη μεταρρυθμιστική της πολιτική και στην αναζήτηση και διεκδίκηση λύσεων μέσα στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα και θα είναι ενεργό όσον αφορά τα παραπάνω, αλλά και αντίθετο «σε αυθαιρεσίες, αυταρχισμούς και πολιτικές που προωθούν κομματικές επιλογές και δεν υπηρετούν την ανόρθωση της χώρας, της κοινωνίας και τους δημοκρατικούς θεσμούς», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «δεν μετέχει στην κυβέρνηση» και ζήτησε από τους Υπουργούς, Υφυπουργούς, Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς, που  είχε υποδείξει να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

 

Check Also

Ελλάδα-«Ελ. Βενιζέλος»: Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι ξαπλωμένοι στο πάτωμα, με κουπόνια για φαγητό

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το χάος στην Αττική Οδό, οι …

Ελλάδα: Πότε θα υποχωρήσει ο παγετός και τα φαινόμενα της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Η σφοδρή χιονόπτωση αλλά και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μετέτρεψαν ένα μεγάλο τμήμα των δρόμων …