Η εκρηκτική Ρωσίδα Irina Sharipova με το σέξι βλέμμα και το εντυπωσιακό κορμί (Photos)

Στους περισσότερους, όταν ακούνε: «μοντέλο από τη Ρωσία», έρχεται στο μυαλό η Ιρίνα Σάικ. Να, όμως, που η χώρα έχει και άλλη μία σέξι Ιρίνα, μελαχρινή και αυτή, με σημαντική καριέρα στο μόντελινγκ.

Ο λόγος για την Irina Sharipova, το μελαχρινό μοντέλο που γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα εφτά χρόνια της ζωής της στο Ουζμπεκιστάν. Το μόντελινγκ, όπως και η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση για την Ιρίνα, αφού η μητέρα της ήταν γνωστό μοντέλο της Ρωσίας με τίτλο στα καλλιστεία. Την ίδια πορεία ακολούθησε και η κόρη της, η οποία το 2010 εκπροσώπησε τη Ρωσία στα Καλλιστεία για τη «Μις Υφήλιος».

Έκτοτε, ο δρόμος για μία λαμπρή καριέρα άνοιξε διάπλατα και οι συνεργασίες από γνωστούς Οίκους μόδας διαδέχονταν η μία την άλλη. Η εκρηκτική Irina Sharipova με το σέξι βλέμμα και το εντυπωσιακό κορμί, το 2014 ανέβηκε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, ενώ έχει πάρει μέρος σε καμπάνιες των μεγαλύτερων εταιρειών.

Εξίσου εντυπωσιακά τα πηγαίνει και στα social media, όπου έχει μεγάλο σουξέ. Άλλωστε, με τέτοια κάλλη πώς να μην την ακολουθήσεις στο Instagram;