Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά ζωηρά. Ζωηρά, όπως με ένα ζωηρό φιλί. Ο έρωτας ή/και η περιπέτεια θα έχουν έντονη παρουσία –ό,τι κι αν γίνει, θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Ο ενθουσιασμός της Δευτέρας και της Τρίτης θα πάψει στα μέσα της εβδομάδας, όταν ένα σωρό προθεσμίες (ή άλλες σχετικές καθημερινές ευθύνες) θα αντλήσουν την ενέργειά σας.

Την Πέμπτη, κάντε κάτι για να ξεσκάσετε και να μείνετε σε φόρμα και την Παρασκευή, αν νιώθετε ένταση σε μια σχέση, σκεφτείτε τα συναισθήματά του απέναντί σας. Είστε γοητευτικοί. Όλα θα πάνε καλά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, γυρίζετε μια νέα σελίδα.

Ταύρος

Αν νιώθετε ότι οι δεσμοί με έναν φίλο σας αρχίζουν να σπάνε, φροντίστε τη σχέση σας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, η ανοχή είναι το καλύτερο εργαλείο. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε έναν τσακωμό να προχωρήσει για κάτι που δεν έχει σημασία. Την Τετάρτη, αν έχετε ένα επιπλέον εισιτήριο για μια συναυλία, καλέστε μαζί σας κάποιον που δεν θα το περίμενε. Θα περάσετε πολύ καλύτερα απ’ όσο φαντάζεστε.

Η Πέμπτη είναι μια εύκολη ημέρα και η Παρασκευή είναι ακόμα καλύτερη. Το Σάββατο είναι ιδανικό για πολιτιστικές δραστηριότητες (και μια βόλτα στο εμπορικό) και η Κυριακή είναι ιδανική για δώρα, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά.

Δίδυμοι

Ένας φίλος σας μπορεί να πάρει στα σοβαρά ένα αυθόρμητο σχόλιο σας τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Αν νιώθετε ότι υπάρχει σύγχυση, ξεκαθαρίστε τα πράγματα. Εξηγήστε τι εννοούσατε (ή τι δεν εννοούσατε). Στα μέσα της εβδομάδας, η επικοινωνία θα είναι δύσκολη –ειδικά με την οικογένειά σας, που δεν είναι τόσο καλοί στο να διαβάζουν τη σκέψη σας όσο πιστεύουν ότι είναι. Ξανά, πείτε το απλά και μην αφήνετε τους άλλους να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Περάστε την Παρασκευή με κάποιον που σας ξέρει πιο καλά απ’ όλους. Αν αυτό το άτομο είναι ο/η ερωτικός σας σύντροφος, ακόμα καλύτερα. Το Σαββατοκύριακο σας περιμένουν καλά πράγματα.

 Καρκίνος

Η θεωρία σας στην αρχή της εβδομάδας είναι «όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο». Αναζητάτε την πολυτέλεια. Φροντίστε όμως να μπορείτε να πληρώσετε αυτό που λαχταράτε τόσο –αν ναι, τότε πάρτε το. Η ζωή είναι μία, σωστά; Την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα υλικά αγαθά είναι το τελευταίο που έχετε στο μυαλό σας: Ένας φίλος έχει ανάγκη τη βοήθειά σας για να λύσει ένα μικρό αλλά σημαντικό πρόβλημα και μερικοί στόχοι σας χρειάζονται ανανέωση μετά από κάποια πρόσφατα γεγονότα.

Η ανανέωση και το καθάρισμα, όπως τρίψιμο και σκούπισμα, είναι όντως μέρος της ζωής σας την Παρασκευή και το Σάββατο. Το κλειδί για μια καλή Κυριακή είναι να μείνετε ενεργοί.

Λέων

Στην αρχή της εβδομάδας μια συνάντηση με κάποιο διάσημο πρόσωπο σας αναστατώνει. Μια αντιπαράθεση που προκύπτει ανάμεσα στους φίλους σας, για το αν το άτομο αυτό ήταν όντως διάσημο, είναι στην πραγματικότητα άσχετη. Η δημοτικότητα και η δύναμη είναι σημαντικά θέματα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Μερικές μέρες θέλετε να αποφύγετε τους προβολείς (όπως την Τετάρτη και την Πέμπτη)…

Ενώ άλλες (όπως την Παρασκευή) το επίκεντρο δεν είναι αρκετά φωτεινό για σας. Αν μη τι άλλο, είστε κυκλοθυμικά άτομα! Αυτό το Σαββατοκύριακο, περιτριγυριστείτε από ανθρώπους –φίλους, οικογένεια, ερωτικούς συντρόφους, οποιονδήποτε.

Παρθένος

Ποιος είναι αυτός που απαιτεί τόσο πολύ από τον χρόνο σας; Χρειάζεται ένα ταρακούνημα. Να είστε ευγενικοί και κάντε τους να καταλάβουν ότι τους αγαπάτε και τους λατρεύετε, αλλά να είστε και ευθείς. Όλη την εβδομάδα θα λειτουργείτε έτσι, με ευγένεια αλλά χωρίς πολύ φασαρία. Τέτοια τακτική πρέπει να υιοθετεί ένας άνθρωπος σαν κι εσάς. Φροντίστε το γραφείο, το αυτοκίνητο ή το σπίτι σας να είναι καθαρό την Πέμπτη, αλλιώς δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά.

Και έπειτα, την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, προετοιμαστείτε για μια σειρά βαθιών και σημαντικών περιπετειών μαζί με τον καλύτερο φίλο σας ή το ταίρι σας. Θα είναι μια συναρπαστική εβδομάδα.

Ζυγός

Όλοι νιώθουν μπερδεμένοι από κάτι στην αρχή της εβδομάδας και για κάποιον λόγο πιστεύουν ότι εσείς έχετε την απάντηση. Ακόμα κι αν δεν την έχετε, είναι κολακευτικό να στρέφονται όλοι σε εσάς. (Θέλετε να φωνάξετε: «Δεν είμαι όσο έξυπνος φαίνομαι!») Η αλήθεια είναι ότι είστε έξυπνοι και την Τετάρτη και την Πέμπτη, είστε επίσης σχολαστικοί και με διορατικότητα –αυτά είναι σημαντικά χαρακτηριστικά αυτή την εβδομάδα.

Η μοίρα θα σας ανταμείψει με έρωτα την Παρασκευή (λίγο φλερτ μετατρέπεται σε κάτι πιο έντονο) και ενέργεια και ομορφιά και προσοχή από τους άλλους όλο το Σαββατοκύριακο.

Σκορπιός

Θα θέλατε περισσότερα χρήματα, φυσικά, αλλά η Δευτέρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Ούτε η Τρίτη. Το να βρείτε την ιδανική στιγμή είναι το παν στη ζωή –όπως σας συμβουλεύουν τα άστρα– και είναι πολύ καλύτερο να περάσετε απαρατήρητοι αυτή την εβδομάδα. Όλοι είναι πάρα πολύ αγχωμένοι. Η ενέργεια απλώς δεν είναι η σωστή. Δεν έχει να κάνει με σας.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι καλές μέρες, ήσυχες αλλά η Παρασκευή σάς βρίσκει κολλημένους, να προσπαθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Το Σάββατο και την Κυριακή, οι χαμηλοί τόνοι είναι το ιδανικό.

Τοξότης

Ένα χαρούμενο πρόσωπο σάς φέρνει εξαιρετικά νέα τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Μακάρι να ξεκινούσε έτσι κάθε εβδομάδα! Είστε χαρούμενοι, λεφτά έρχονται στο δρόμο σας, βρίσκετε πράγματα που σας κάνουν να γελάτε. Ζωή. Η Τετάρτη σάς βγάζει για λίγο από αυτή την ειδυλλιακή διάθεση –μια φιγούρα ανωτερότητας σάς εκνευρίζει και την Πέμπτη κάποιος στενός φίλος σας μπορεί να σας θυμώσει χωρίς να το θέλει.

Αλλά την Παρασκευή θα γελάτε ασταμάτητα και το Σάββατο είναι γεμάτο αγάπη. Περάστε το απόγευμα του Σαββάτου προετοιμάζοντας τον εαυτό σας για μια μεγάλη μέρα την Κυριακή.

Αιγόκερως

Τη Δευτέρα, μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε υπό έλεγχο αυτό που συμβαίνει αλλά δεν το έχετε. Η ζωή είναι γεμάτη παραπληροφόρηση και αντί να προχωρήσετε με τις πληροφορίες που ήδη έχετε, περιμένετε μέχρι να μάθετε νέες. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ιδανικές για την ανακάλυψη των γεγονότων: Θα έχετε διάθεση να κάνετε ερωτήσεις, να ψάξετε έγγραφα, να κρυφτείτε στους θάμνους.

Η Παρασκευή φέρνει τόνους ενέργειας που θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε στον κόσμο τις νέες θεωρίες σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δείτε πολλούς ανθρώπους, αλλά θα δυσκολευτείτε να συνδεθείτε πραγματικά μαζί τους.

Υδροχόος

Μια συναρπαστική ανακάλυψη για το πιο απλό άτομο που γνωρίζετε πρόκειται να ταρακουνήσει τον κόσμο σας τη Δευτέρα. Όλες οι θεωρίες που είχατε σχηματίσει; Πετούν απ’ το παράθυρο! Είναι συναρπαστικό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όπως και λίγο τρομακτικό. Είναι κλισέ, αλλά είναι αλήθεια: Πότε δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη, σε σχέση με μια επαγγελματική συμφωνία. (Αν ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, πιθανότατα είναι.)

Την Παρασκευή, μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που δεν ξέρετε καλά σάς συναρπάζει. Ο κόσμος είναι γεμάτος υπέροχους ανθρώπους. Δείξτε προσοχή σε μερικούς απ’ αυτούς το Σαββατοκύριακο.

Ιχθύες

Συμβαίνουν τόσα πολλά μέσα στο μυαλό σας που δεν μπορείτε να ανησυχείτε για το τι συμβαίνει σε κάποιου άλλου. Με άλλα λόγια, κοιτάξτε τη δική σας δουλειά. Είναι μια καλή πολιτική. Είναι απελευθερωτική. Στην ίδια γραμμή, αν νιώσετε την ανάγκη να ασκήσετε κριτική σε κάποιον την Τετάρτη και την Πέμπτη –αντί να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε– σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μην έχετε όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Μέχρι την Παρασκευή, έχετε μπει σε λειτουργία βελτίωσης του εαυτού σας (πάντα μια θετική λειτουργία) και το Σάββατο είστε σε διάθεση για καινούργια πράγματα. Κάτι καλό σας περιμένει την Κυριακή.