Η γυναίκα του Μπόρις Τζόνσον «μπούχτισε» με τις γυναικοδουλειές του και τον έδιωξε…

Στο δρόμο πέταξε τον Μπόρις Τζόνσον η γυναίκα του απηυδισμένη με τις επίμονες φήμες για τις γυναικοδουλειές του, αναφέρει η The Sun.

Ο πρώην υπ. Εξωτερικών της Βρετανίας και η δικηγόρος σύζυγός του Μαρίνα Γουίλερ ζουν πλέον χωριστά και αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Η 54χρονη έχει διώξει άλλες δυο φορές στο παρελθόν τον «άτακτο» άνδρα της από τη συζυγική εστία, την πρώτη φορά το 2004 για τη σχέση με τη συγγραφέα Πετρονέλα Γουάιατ και το 2010, όταν εκείνος απέκτησε εξώγαμο παιδί με την Έλεν Μακιντάιρ.

Η Γουίλερ, μητέρα των τεσσάρων παιδιών του ζευγαριού, τον συγχώρησε παλαιότερα και τον δέχθηκε πίσω παρά τα εξωσυζυγικά του παραστρατήματα, αλλά είναι άγνωστο τι θα κάνει αυτή τη φορά. Η 25χρονη κόρη τους Λάρα φέρεται να είπε σ’ ένα πάρτι εξοργισμένη με τις απιστίες του πατέρα της ότι η μητέρα της «δεν πρόκειται να τον δεχθεί ξανά στο σπίτι», σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα. «Η μαμά έχει τελειώσει μαζί του», είπε αποκαλώντας «εγωιστή μπ@στ@ρδο» τον Τζόνσον. Πηγές από το περιβάλλον του αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Το ζευγάρι πιστεύεται ότι χώρισε περίπου την περίοδο που μετακόμισαν από την έπαυλη Κάρλτον Γκάρντενς, παραδοσιακή κατοικία του Υπουργού Εξωτερικών- τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο Τζόνσον παραιτήθηκε από τη θέση του, αφού διαφώνησε με το όραμα του Βrexit της Τερέζα Μέι.

Τα νέα για το χωρισμό τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο υπέρμαχος του Brexit είναι αποφασισμένος να εκθρονίσει την πρωθυπουργό και να αναλάβει εκείνος τα ηνία. Χθεσινή δημοσκόπηση μεταξύ μελών του Συντηρητικού κόμματος του δίνει, μάλιστα, μεγάλο προβάδισμα μεταξύ των αντιπάλων του για να διαδεχθεί την Μέι -35% έναντι 15% του δεύτερου, υπουργού Εσωτερικών Σατζίντ Τζαβιντ.

Άτομα του περιβάλλοντός του λένε ότι η διαρροή της είδησης για τον χωρισμό του Τζόνσον από τη Sun αυτή τη χρονική περίοδο δεν έγινε για να σαμποτάρει τις πολιτικές του φιλοδοξίες, αλλά μάλλον για να περιορίσει τον αρνητικό αντίκτυπο. «Πιστεύω ότι συμφέρει τον Μπόρις να βγουν τώρα στη φόρα τα νέα αυτά, ώστε να μην τα χρησιμοποιήσουν οι εχθροί στην κορύφωση της κούρσας διεκδίκησης της ηγεσίας», είπε ένας σύμμαχός του.