Η γυναίκα που πλήρωσε 10,000 ευρώ για να παντρευτεί με τον εαυτό της

Η 40χρονη Λάρουρα Μέσι από την Ιταλία, αποφάσισε να κάνει κάτι το οποίο πολλοί δεν θα σκέφτονταν ποτέ ότι θα έκανα. Παντρεύτηκε τον εαυτό της σε μια τελετή που κόστισε 10,000 ευρώ.

Η ίδια βρισκόταν σε μία σχέση για 12 ολόκληρα χρόνια, ενώ ακολούθησαν δύο χρόνια μοναξιάς και κατέληξε να περάσει βέρες με τον εαυτό της

«Αν παρουσιαστεί ένας άνδρας που θα μου αποδείξει ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί, δεν θα πω όχι. Όμως η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από έναν άνδρα», τόνισε χαρακτηριστικά η 40χρονη Ιταλίδα, η οποία είναι γυμνάστρια και διαθέτει μία αξιόλογη εξωτερική εμφάνιση.

«Είπα στους συγγενείς και τους φίλους ότι αν δεν βρω τον άνθρωπο που θα συμπορευτούμε στη ζωή πριν κλείσω τα 40, τότε θα παντρευτώ τον εαυτό μου. Αυτό έκανα…», πρόσθεσε η Λάουρα, η οποία μάλιστα ακολούθησε όλο το… εθιμοτυπικό, κόβοντας και τούρτα.

Ο γάμος της 40χρονης Ιταλίδας αποτέλεσε την αφορμή για την αναπαραγωγή ιδιαίτερων όρων, όπως Self-marriage και sologamy, οι οποίοι είχαν χρησιμοποιηθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Αυστραλία, στην Ολλανδία και στη Βρετανία, από μοναχικούς ανθρώπους.