Η ”βίλα των οργίων” του Mr. ”Candyman” της Αυστραλίας!

  • Η συζυγός του Candyman είναι γνωστό ότι μοιράζεται τον αγαπημένο της με αρκετές άλλες γυναίκες…
  • Φωτογραφίες, μέσα από τη «βίλα των οργίων» στην Αυστραλία

1

Ο Τράβερς Μπέινον – Candyman , ή «Αυστραλός Χιου Χέφνερ» όπως τον αποκαλούν τα βρετανικά ΜΜΕ, είναι ένας ζάπλουτος επιχειρηματίας, που φιγουράρει συχνά στα πρωτοσέλιδα των 2εφημερίδων χάρη στα οργιώδη πάρτι του και στον πολυτελή τρόπο ζωής του.

Φωτογραφίες, μέσα από τη «βίλα των οργίων» του Candyman στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας αντιδράσεις καθώς στις εικόνες ο παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών ποζάρει δίπλα σε ημίγυμνα μοντέλα, επιδεικνύοντας τον πλούτο του.

Σε μια φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει, φαίνεται να «κυκλοφορεί» ο Candyman με τη σύντροφό του και
μια ακόμα γυναίκα,
στην πολυτελή έπαυλή του, με τις δύο γυναίκες να είναι γονατισμένες στα τέσσερα, φορώντας λουρί σκύλου στο λαιμό τους!

Η Daily Mail αναφέρει ακόμα ότι η συζυγός του είναι γνωστό ότι μοιράζεται τον 0αγαπημένο της Candyman με αρκετές άλλες γυναίκες…

Ο «Candyman», όπως αποκαλεί ο ίδιος τον εαυτό του, έπειτα από μία σύντομη καριέρα ως μοντέλο και ως ποδοσφαιριστής κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία.

Τα τελευταία χρόνια, ο Candyman Αυστραλός μεγιστάνας οργανώνει συχνά οργιώδη πάρτι με ημίγυμνα μοντέλα, άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά στη βίλα του στη Χρυσή Ακτή, της οποίας η αξία αγγίζει τα 3,7 εκατομμύρια δολάρια.

3

Στην ίδια όμως βίλα ζει η γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του…

Οι παππούδες της Taesha, όπως ονομάζεται η σύζυγος του «Candyman», ξέσπασαν πρόσφατα σε 4μία τηλεοπτική εκπομπή εκφράζοντας την ανησυχία τους για τα εγγόνια τους που μεγαλώνουν σε αυτό το επικίνδυνο περιβάλλον.

Ο Candyman πάντως απαντά, μέσω του Instagram όπου ανέβασε μια φωτογραφία, ότι: «Ένα πράγμα είναι πιο σημαντικό για μένα από τα πάρτι μου… τα παιδιά και η οικογένειά μου. Τα πρωινά μας είναι όπως κάθε άλλης οικογένειας. Είμαι ο προστάτης τους».

 

5 6 7 8 9 10 11