Η Αστυνομιά αναζητεί το πρόσωπο που έριξε την κροτίδα – Η ΑΕΛ προσφέρει 5000 ευρώ

Σχετικά με τη ρίψη κροτίδας στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στις 17/05/2014 και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή(Κακά) της ομάδας του ΑΠΟΕΛ η Αστυνομία αναζητεί ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εξάλλου σε ανακοίνωση της η Διοίκηση της ΑΕΛ θα προσφέρει 5000 ευρώ σε όποιον μας δώσει οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία που θα είναι βοηθητική για εντοπισμό του ενόχου.

Φωτογραφία του αναζητούμενο προσώπου εξασφαλίστηκε μετά από μελέτη του τηλεοπτικού υλικού από παράγοντες της ΑΕΛ, η οποία προχώρησαν και σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε ή κατέχει οποιεσδήποτε πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Από τη φωτογραφία που εξασφαλίστηκε είναι αντιληπτό το δύσκολο στην αναγνώριση του εν λόγω προσώπου, αλλά κάθε πληροφορία, ως προς τις κινήσεις του στη συγκεκριμένα κερκίδα, όσο ασήμαντη και να είναι, μπορεί να φανεί χρήσιμη ως προς τον εντοπισμό και ανάκριση του.