Η Αναστασία δεν θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Η Αναστασία Παπαδοπούλου, δεν θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αναστασία, μετά από δεύτερες σκέψεις αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να μην κατέλθει ως υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος στις Ευρωεκλογές.

Αν και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει, καμία επίσημη συζήτηση στο ΔΗΚΟ για τις υποψηφιότητες του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2019, εντούτοις δημοσιεύματα σε διάφορα ΜΜΕ είχαν την Αναστασία ως πρώτο όνομα στις επιλογές υποψηφίων.

Η Αναστασία θεωρεί ότι μία ενδεχόμενη υποψηφιότητά της θα έπληττε το κόμμα, άρα και τον αδελφό της Νικόλα Παπαδόπουλο, πρόεδρο του ΔΗΚΟ.

Για να θέσει τέρμα στα δημοσιεύματα, ίσως ανακοινώσει την απόφαση της, σε δημοσιογραφική διάσκεψη εντός των ημερών.

Άλλωστε όπως έχει αναφέρει η ίδια θα προτιμούσε να επικεντρωθεί στο έργο που επιτελεί ως ως Σύμβουλος της Ad Hoc Υπουργικής Επιτροπής για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας. Στη θέση αυτή διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβουλιο τον Ιούλιο του 2015.

Είναι επίσης μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας και μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του “Hope For Children” UNCRC Policy Center.