Αστρολογία: Πανσέληνος στον Κριό, τι προβλέπει το ζώδιο σας

Σήμερα, έχουμε μια Πανσέληνο στον Κριό.μ Οι αυτόχθονες κάτοικοι της Β.Αμερικής αποκαλούν αυτήν την πανσέληνο “ Σελήνη του Κυνηγού”.

Πρόκειται για μια φλογερή και απρόβλεπτη Πανσέληνο, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να ρίξετε μια ματιά στο ωροσκόπιό σας!

Η Σελήνη και ο Ήλιος έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους στον Κριό που είναι απέναντι από το Ζυγό : Άξονας σχέσεων. Αν κάποια πανσέληνος ηθελε να δηλωσει την πληρη συγκρουση, θα ήταν αυτή εδώ, που κάθεται στην πλάτη του φλογερού, παρορμητικού Κριού.

Ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, τον εγκέφαλο, τα μάτια, το πρόσωπο και τους μύες στο σώμα, καθώς και τη ροή του αίματος.

Τα επίθετα, όπως ο καυγάς, προέρχονται απευθείας από το αρχέτυπο του Κριού. Τίποτα σ’αυτήν την πανσέληνο δεν είναι ήσυχο.

Μ’ αυτή την πανσέληνο πρέπει να αποφύγουμε τις έντονες συμπεριφορές, τα μάτια που βγάζουν φωτιές και την κοφτερή γλώσσα.

Προετοιμαστείτε για πραγματικά κύματα φωτιάς αυτή την Τρίτη! Το πάθος είναι έντονο και είναι ώρα να πάρετε θέση.

Η Σελήνη στον Κριό –τον πολεμιστή του ζωδιακού– σας ωθεί να υψώσετε το ανάστημά σας, να κυνηγήσετε μόνοι σας αυτό που θέλετε! Αλλά ο Ήλιος στον διπλωματικό Ζυγό προσφέρει ένα αντιστάθμισμα, σας ζητά να σκεφτείτε τους άλλους και να τιμήσετε τις συμφωνίες και τα συμβόλαιά σας.

Πανσέληνος στον Κριό: Περιμένετε πυροτεχνήματα!

Οι νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση που ανοίχτηκαν μπροστά σας με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό μερικές μέρες πριν, έρχονται τώρα αντιμέτωπες με την πρώτη πρόκληση με την Πανσέληνο στον Κριό. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για μια καθαρή αρχή, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.

Με τι έχει, λοιπόν, να κάνει η Πανσέληνος στον Κριό; Ο Κριός είναι ο πολεμιστής του ζωδιακού. Ένας ατρόμητος πρωτοπόρος. Όλοι μας νιώθουμε λίγο περισσότερο σαν τον Κριό αυτή τη στιγμή. Είναι ώρα να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, να πιέσουμε προς τα εμπρός και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια! Μήπως η τελευταία φορά που ενοχληθήκατε ήταν το κερασάκι στην τούρτα; Αγνοείτε τις πραγματικές επιθυμίες της καρδιάς σας; Ώρα να σταθείτε στο ύψος σας και να ορθώσετε το ανάστημά σας! Γίνετε πολεμιστές, όχι αυτοί που τα παρατάνε. Ο Κριός είναι ζώδιο με πρωτοβουλία και δεν φοβάται να κυνηγήσει αυτό που θέλει.

Ο Ήλιος στον Ζυγό κάνει ότι κάτι καλύτερο μπορεί στο μεταξύ για να αναλάβει την ευθύνη και να διατηρήσει την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις –μια δύσκολη δουλειά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να προσπαθούσατε να ικανοποιήσετε τους άλλους ή να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Κάποιοι από εσάς αναγκαστήκατε να παίξετε παιχνίδια πολιτικής ή να συμβιβαστείτε. Και κάποιοι από εσάς ασχολείστε απλώς με την επιφάνεια και δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει πραγματικά. Πάει το καλό κορίτσι / αγόρι πλέον! Θα είναι μια συγκρουσιακή Πανσέληνος!

Ωροσκόπια για την Πανσέληνο στον Κριό:
Κριός

Αυτή είναι η στιγμή σας, αγαπητοί Κριοί. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας! Έπρεπε να στηριχτείτε στους άλλους περισσότερο απ’ ότι συνήθως για λίγο καιρό, αλλά έτρεψαν πάνω σας τους προβολείς και τώρα έχετε εσείς τον έλεγχο. Είναι η στιγμή της αλήθειας, των συνειδητοποιήσεων και των αποφάσεων. Πιθανότατα θα περιλαμβάνει ένα θέμα υγείας ή ένα εργασιακό θέμα, που για καιρό σας απασχολούσε. Πειθαρχία, αγαπητοί Κριοί, πειθαρχία!

Είναι επίσης μια ευκαιρία να βάλετε τέλος σε ανθρώπους που σας καταπιέζουν και σε καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Είστε στο επίκεντρο των πραγμάτων. Περιμένετε ταχύτατες εξελίξεις. Παρατηρείστε αυτά που συμβαίνουν, έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε.

Ταύρος

Για κάποιο καιρό έχετε επικεντρωθεί στη δουλειά –σε καθήκοντα, αγγαρείες και αρμοδιότητες, σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε. Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει ένα διάλειμμα απ’ όλα αυτά. Δεν θα τρέχετε πλέον για να ευχαριστήσετε τους πάντες. Τι θέλετε να κάνετε εσείς; Τι λαχτάρα η ψυχή σας; Ξεχάστε τον κόσμο και κάντε ότι σας κάνει χαρούμενους, Ταύροι!

Αυτή η Πανσέληνος φέρνει ένα τέλος. Μια απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να συμβεί, που θα επηρεάσει την υγεία σας ή τη θέση σας σε έναν μεγάλο οργανισμό. Ένα σημαντικό μυστικό μπορεί να αποκαλυφθεί –για παράδειγμα, κάποιος απ’ τη δουλειά σας μπορεί να ενεργούσε πίσω απ’ την πλάτη σας. Ή μπορεί εσείς να αποκαλύψετε αυτό το μυστικό, γι’ αυτό προσέξτε! Η διαίσθησή σας είναι εξαιρετική τώρα και μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς ή ποιο βήμα πρέπει να κάνετε έπειτα στη δουλειά σας. Ελεύθεροι; Θέλετε να ξετυλίξετε ένα μυστήριο τυλιγμένο σε έναν γρίφο και μαύρα άλογα πυροδοτούν την επιθυμία σας, Ταύροι! Μια ερωτική σχέση, ένα παιδί ή ένα δημιουργικό πρότζεκτ σάς ξαναζωντανεύει! Κάντε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε και να διαλογιστείτε.

Δίδυμοι

Έχει γίνει χαμός στην κοινότητά σας; Αυτή η Πανσέληνος δεν βοηθάει την ομαλότητα στις σχέσεις με φίλους και γνωστούς. Κάποιος φίλος σας δρα με αστάθεια και σας δίνει τροφή για σκέψη ή σας προκαλεί ακόμα και σοκ; Ίσως ήρθε η ώρα να κόψετε τους δεσμούς με αυτό το άτομο. Ή ίσως είναι κάτι που σας λέει ότι παίζετε εκ του ασφαλούς και ότι πρέπει να πάρετε το δύσκολο μονοπάτι για να φτάσετε τους στόχους σας.

Έχετε ανοίξει την καρδιά σας σε κάποιον που σας αρέσει ή την έχετε βάλει σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ; Ο κόσμος σας ακούει και σας απαντά. Κάποιος αγαπημένος σας έχει σημαντικές συμβουλές. Ακούστε. Ένα όνειρο μπορεί ξαφνικά να γίνει πιθανό ή να φτάσει στο τέλος της διαδρομής.

Καρκίνος

Είναι μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Η δουλειά σας δυσκόλεψε τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή η Πανσέληνος είναι στον πρωτοπόρο Κριό, έτσι έχετε λόγο σε αυτά που συμβαίνουν! Αντλείστε την εσωτερική δύναμή σας και κάντε τη φωνή σας να ακουστεί. Ταχύτατες αλλαγές στις πάνω θέσεις μπορεί να δημιουργήσουν χώρο εκεί που δεν υπήρχε. Ή κάποια τυχαία τροπή των γεγονότων μπορεί να προκαλέσει ξαφνικά την αρχηγεία σας, να αποσταθεροποιήσει τη φήμη σας ή να σας βγάλει από τον δρόμο σας. Τι έχετε στόχο; Ποιος θέλετε να γίνετε; Ώρα για σκέψη.

Και για να φέρετε πρόοδο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Να είστε δυναμικοί! Θέστε τον εαυτό σας διαθέσιμο για ηγετικούς ρόλους. Όλοι ξέρουμε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Υπάρχει καταιγισμός επικοινωνιών και μπορεί να ασχοληθείτε στενά με το γράψιμο ή το διάβασμα. Μπορεί να περιλαμβάνονται και συμβόλαια σε αυτό. Μιλήστε και δείτε ποιος είναι στο πλευρό σας!

 Λέων

Αν προχωράτε φορώντας παρωπίδες μέσα στη ζωή σαν άλογο σε κούρσα, είναι ώρα να τις αφήσετε να φύγουν, να αποκτήσετε μια πολύ μεγαλύτερη οπτική ακτίνα. Η Πανσέληνος στον Κριό σας βρίσκει να εξερευνάτε άγνωστες θέες, αγαπητοί Λέοντες. Το να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας απαιτεί όραμα! Ποιο είναι το δικό σας; Ήρθε η ώρα να κάνετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση. Αυτή η Πανσέληνος δεν έχει εύκολη ενέργεια, δεν είναι εδώ για να σας παρηγορήσει και να ενισχύσει τις ιδεολογίες που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Είναι εδώ για να σας ανοίξει τα μάτια σε νέα πράγματα. Αγκαλιάστε τη, Λέοντες και απελευθερώστε τον εαυτό σας από προκαταλήψεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Ίσως να ήσασταν απασχολημένοι με την καθημερινότητα –χαρτούρα, αιτήσεις, εισιτήρια και επικοινωνίες– και μόνο τώρα μπορεί να δείτε το άλμα που κάνετε σε όλη τη δόξα του. Δεν είναι υπέροχο; Αυτό θα δώσει στην αυτοπεποίθησή σας (και στο εισόδημά σας) μια τεράστια ώθηση!

Παρθένος

Αυτή είναι μια μεταμορφωτική Πανσέληνος για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι! Συμβαίνει στον Οίκο της ενέργειας και του μετασχηματισμού. Διαγράψτε τα μπλεξίματα που το μόνο που κάνουν είναι να αδειάζουν τους πόρους σας, σωματικούς και συναισθηματικούς. Συμβαίνουν πράγματα που αφήνουν ξεκάθαρα σημάδια και συμβαίνουν γρήγορα!

Διευθετήστε τα οικονομικά σας, κλείστε λογαριασμούς, εξοφλήστε χρέη και κόψτε τους δεσμούς με ανθρώπους που μόνο παίρνουν. Μπορεί ξαφνικά να χρειαστείτε μια εγχείρηση ή μια απρόσμενη οικονομική καμπή μπορεί να σας αφήσει με κάποιο χρέος ή να σας κάνει να κόψετε δεσμούς ή να λάβετε ένα απροσδόκητο ποσό.

Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό σας δίνει σημαντικό σεξαπίλ, ενέργεια και την ικανότητα να ελκύετε τους άλλους. Οι σεξουαλικές συναντήσεις γίνονται έντονες. Η εμπειρία θα σας απελευθερώσει. Είστε έτοιμοι για αλλαγή; Είναι ώρα να βάλετε τα σωστά όρια.

Ζυγός

Οι σχέσεις δεν είναι όσο ομαλές θα θέλατε τώρα, καθώς διαμάχες και συμμαχίες έρχονται σε σύγκρουση. Κάποιος φέρετε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο; Οι άλλοι ήταν τα τελευταία χρόνια κόμπος στο λαιμό σας και αυτή η Πανσέληνος φέρνει ένα ακόμα τέτοιο άτομο μπροστά –ή ίσως να είναι πάντα το ίδιο πρόσωπο! Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να κόψετε τους δεσμούς με ένα άτομο που σας προκαλεί μόνο προβλήματα.

Περιμένετε το απροσδόκητο. Ποτέ δεν είναι αυτός ή αυτό που περιμένατε να είναι. Κάποιος θα σας συνεπάρει. Μπορεί να απαιτείται μια ειλικρινή συζήτηση. Αν είστε πολύ απορροφημένοι στον εαυτό σας, το ταίρι σας θα σας κάνει να του δώστε προσοχή.

Σκορπιός

Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό σαν γεμίζει με δουλειά –είτε με ένα μεγάλο πρότζεκτ είτε με ένα σωρό αγγαρείες και δουλειές που απαιτούν την άμεση προσοχή σας. Είναι υποτίμηση να πούμε ότι η εργασιακή σας ρουτίνα δεν ήταν ασταθής και γεμάτη άγχος. Τα πράγματα δεν είναι ως συνήθως για σας και δεν υπήρξαν έτσι για τελευταία χρόνια. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει μια ακόμα απρόσμενη τροπή! Μια σύγκρουση μπορεί να προκύψει με κάποιον συνεργάτη σας, ένας βοηθός μπορεί να φύγει ή να τελειώσει ένα έργο.

Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές που θα σας αλλάξουν τη ζωή; Αν είστε πολύ αγχωμένοι τελευταία, μπορεί κάτι να σας κάνει να τρομάξετε για την υγεία σας και να σας αναγκάσει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Είναι ώρα να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από καταστάσεις που δημιουργούν αχρείαστο στρες στη ζωή σας. Τα χρήματα μπορεί να μην είναι άφθονα, αλλά έχετε φίλους που είναι με πάθος στο πλευρό σας και σας υποστηρίζουν.

Τοξότης

Έχετε κάτι που σας κάνει χαρούμενους –είτε αυτό είναι ένα μωρό, ένας νέος έρωτας, μια νέα επιχείρηση είτε ένα δημιουργικό πρότζεκτ που είναι έτοιμοι να παρουσιαστεί στον κόσμο. Είστε καλλιτέχνες; Μπορεί τώρα να κάνετε κάποιες απ’ τις καλύτερες δουλειές σας.

Ο Τοξότης είναι ζώδιο που αγαπά τη διασκέδαση και την ελευθερία, δεν δεσμεύεται εύκολα. Τον τελευταίο καιρό μήπως βγαίνετε με περισσότερα από ένα άτομα; Μπορεί να μάθουν την πραγματική κατάσταση και να κάνουν σκηνή! Ή μπορεί να μάθετε ξαφνικά για μια εγκυμοσύνη! Ή… εκεί που προχωράτε στο δρόμο και ασχολείστε με τα δικά σας, βλέπετε κάποιον και ερωτεύεστε παράφορα! Είστε πολύ δημοφιλείς. Η δημιουργικότητά σας είναι στην κορυφή και μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι εκπληκτικό.

 Αιγόκερως

Είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα σας τελευταία και με αυτή την Πανσέληνο η προσοχή σας επιστρέφει στη βάση σας, καθώς γεγονότα που αφορούν το σπίτι σας έρχονται γρήγορα και απροσδόκητα. Ένας γονιός μπορεί να σας εκπλήξει ή ένας συγκάτοικος μπορεί ξαφνικά να μετακομίσει. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει μεγάλες αποκαλύψεις: για παράδειγμα, μπορεί να ανακαλύψετε ένα σοκαριστικό οικογενειακό μυστικό ή να ανοίξετε μια πόρτα στην καρδιά σας που σας απελευθερώνει απ’ το παρελθόν και σας κάνει ελαφρύτερους.

Αν ψάχνετε σπίτι, περιμέντε ταχύτατες εξελίξεις. Δείτε τι θα συμβεί, αλλά μην πάρετε αποφάσεις μέχρι να κάτσει η σκόνη. Μπορείτε να κάνετε μεγάλη πρόοδο αν κάνετε ψυχοθεραπεία τώρα. Είναι η ιδανική εποχή για να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν ή να ανακαλύψετε την αλήθεια για τις ρίζες σας.

Υδροχόος

Αυτή η Πανσέληνος σας στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα, αγαπητοί Υδροχόοι. Μπορεί να είναι ένα συμβόλαιο ή μια σημαντική επικοινωνία. Ή μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θα μιλήσετε και θα αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας. Νιώθετε παθιασμένοι για ό,τι έχετε στο μυαλό σας. Θέματα με τα λεφτά μπορεί επίσης να προκύψουν και πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχετε επενδύσει σε μια συγκεκριμένη φιλία, σε ένα όνειρο ή σε μια φιλοδοξία.

Νέα που προκαλούν έκπληξη φωτίζουν τον κόσμο σας και μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε κάπου κοντά. Φαίνεται πως έχετε μια εξαιρετική ιδέα που θέλετε να την φωνάξετε για να την ακούσουν όλοι! Τα λόγια σας προκαλούν ηλεκτρισμό και μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πάντες με την μοναδική οπτική σας, αφήνοντας το σημάδι σας. Ένας γείτονας, συμμαθητής ή αδελφός μπορεί να σας εκπλήξει. Αν μπορούσατε να συνδέσετε το μυαλό σας με ένα μηχάνημα απεικόνισης αυτή τη στιγμή, θα βλέπατε ένα σωρό λαμπερά φώτα να αναβοσβήνουν σε απρόσμενα μέρη! Είναι ώρα να κάτσετε να σκεφτείτε και να βρείτε νέες, επαναστατικές ιδέες. Μπορεί να ακούσετε νέα που θα σας σοκάρουν ή θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι τελείως απροσδόκητο που θα σας προτρέψει να απομακρυνθείτε απ’ τα στέκια σας. Αφήστε ανοιχτό το πρόγραμμά σας. Η λαμπρότητά σας συνεπαίρνει τους άλλους αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να σας βλέπουν σαν επιρροή που προκαλεί ανισορροπία.

Ιχθύες

Κανείς δεν θέλει να ακούσει ότι το πλοίο του είναι έτοιμο να βυθιστεί, ειδικά όταν το συγκεκριμένο πλοίο είναι αυτό που κουβαλά όλο το ζουμί. Κάποιο μπορεί να χυθεί τώρα, καθώς η Πανσέληνος φέρνει ένα μικρό χτύπημα στα οικονομικά σας. Αλλά ίσως αυτό να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Μήπως είστε σε κακή οικονομική κατάσταση για καιρό; Ώρα να κόψετε τους δεσμούς που χαμηλώνουν την αξία σας και υποτιμούν τα ταλέντα σας. Η οικονομική ανεξαρτησία σας περιμένει στην επόμενη γωνιά.

Η γενναιοδωρία σας είναι μεγάλη, αλλά να είστε γενναιόδωροι και με τον εαυτό σας –μην χάνετε επίτηδες το παιχνίδι για να προστατεύσετε έναν μεγάλο εγωισμό. Αν είστε αυτοί που δίνετε πάντα, ένας κίνδυνος του επαγγέλματος για σας Ιχθύες, είναι καιρός να βρεθείτε για αλλαγή στην πλευρά που παίρνει. Οι σχέσεις είναι στην καρδιά αυτής της Πανσελήνου και σας ωθούν να παίξετε λίγο πιο επιθετικά. Ελεύθεροι; Οι φήμες μπορεί να είναι πολύ παραπλανητικές.