Η Άντρη Αναστασιάδου, Ε.πρόεδρος του ΠΣΣΕ

Παράκληση όπως φροντίσει να εξαιρεθούν οι εθελοντικές οργανώσεις από το κούρεμα των καταθέσεών τους και να επισπευσθεί η παροχή της κρατικής χορηγίας προς τις εθελοντικές οργανώσεις, απευθύνει ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), Σταύρος Ολύμπιος, στη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδου, η οποία ανακηρύχθηκε Επίτιμη Πρόεδρος του ΠΣΣΕ.

Η ανακήρυξη, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Συμβουλίου Εθελοντισμού, έγινε χθες από τον κ. Ολύμπιο και Μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας που είχαν συνάντηση με την κ. Αναστασιάδου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Ολύμπιος αναφέρθηκε στη σημασία του εθελοντισμού για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων του τόπου, εξήρε τη συμμετοχή της κ. Αναστασιάδου στην εθελοντική προσφορά αλλά και τη σημασία που θα έχει η συμμετοχή της, ως επίτιμης Προέδρου, στη Διοικούσα Επιτροπή του ΠΣΣΕ.
“Η κ. Αναστασιάδου”, συνεχίζει η ανακοίνωση, “αφού ευχαρίστησε το ΠΣΣΕ για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, υποσχέθηκε να φανεί αντάξια των προσδοκιών του και ευχήθηκε στο ΠΣΣΕ δύναμη για να συνεχίσει το πολύ αξιόλογο έργο που επιτελεί, ιδιαίτερα σήμερα, όπου η Κύπρος περνά τη δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης”.

ΚΥΠΕ