ΗΠΑ: Στρατιωτική στολή « Iron Man » κάνει ντεμπούτο Αυτό το Μήνα

Ο στρατός των ΗΠΑ αναπτύσσει ένα υψηλής τεχνολογίας κοστούμι για τους στρατιώτες à la ” Iron Man “.

Σε στυλ Tony Stark – ο στρατός θα μπορούσε να έχει σύντομα το δικό του ” Iron Man ” κοστούμι , ένα ρομποτικό εξωσκελετό σχεδιασμένος για να αυξήσει τις ανθρώπινες ικανότητες στο πεδίο της μάχης .

Ένα πρωτότυπο του Tactical Assault Suit Light Operator , ή ΤΑΛΩΣ , θα είναι διαθέσιμο αργότερα αυτό το μήνα , και μια πιο ολοκληρωμένηΑΡΜΥ έκδοση θα είναι έτοιμη μεταξύ 2016 και 2018 , σύμφωνα με το Battelle ,  ένα ερευνητικό ινστιτούτο που εδρεύει στο Columbus , Οχάιο .

« Πώς να σας προστατεύσει από την άμεση εμπλοκή δράση; ” δήλωσε ο John Folkerts , αντιπρόεδρος για την ομάδα ειδικών επιχειρήσεων  στο Battelle . Για την προστασία των στρατιωτών στη μάχη , οι στρατιώτες πρέπει να έχουν πρόσβαση σε καλύτερη πανοπλία , καλύτερη προστασία και καλύτερη επικοινωνία , Folkerts είπε ζωντανά στο Science .

Η στολή θα προστατεύει τον χρήστη της από τις σφαίρες , θα βοηθάει στην ανύψωση βαρέων φορτίων και παρέχει στο χρήστη πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον τους, χρησιμοποιώντας κάμερες, αισθητήρες και προηγμένες οθόνες .

Το κοστούμι είναι που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς στο MIT , τον στρατό των ΗΠΑ Έρευνας, Ανάπτυξης και Engineering Command ( RDECOM ) και πολλές άλλες εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα , με την Battelle βοηθά να επιβλέπει την ενσωμάτωση των τεχνολογιών αυτών .