ΗΠΑ: Σοκαριστικό τροχαίο με 7 οχήματα… 5 πήραν φωτιά! Τρεις νεκροί (Video)

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Καλιφόρνια, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τρία άτομα. Όλα συνέβησαν όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε άλλα οχήματα, τα οποία περίμεναν να ανάψει πράσινο φανάρι.

Στο βίντεο από την κάμερα ενός βενζινάδικου φαίνεται μια Chevy Camaro το οποίο είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 160 χλμ./ώρα, να χάνει τον έλεγχο καθώς το καταδίωκαν. Το περιστατικό έγινε το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου (20/03).

Ένα όχημα της Αστυνομίας είχε περάσει από το σημείο του δυστυχήματος λίγο νωρίτερα, με τη New York Post να αναφέρει ότι είχε στόχο να σταματήσει το αυτοκίνητο που βρισκόταν υπό καταδίωξη, καθώς ο οδηγός του δεν σταμάτησε στο σήμα ελέγχου αστυνομικών.

Στην Camaro επέβαιναν ένας 20χρονος και η φίλη του, οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη -αλλά σταθερή- κατάσταση. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι δεν ήταν το ίδιο τυχεροί.

Συνολικά στο τροχαίο ενεπλάκησαν επτά οχήματα με πέντε εξ αυτών να πιάνουν φωτιά μετά τη σύγκρουση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας από τους νεκρούς επέβαινε μόνος του σε ένα από τα οχήματα πάνω στα οποία έπεσε το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο, ενώ τη ζωή τους έχασαν και δύο άλλες γυναίκες. Όπως αναφέρεται στο άρθρο, τα θύματα ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί.