ΗΠΑ: Πελάτης ξυλοκόπησε οδηγό ταξί επειδή δεν πήγαινε… πιο γρήγορα! (Video)

Έναν άνδρα που επιτέθηκε σε έναν οδηγό ταξί, γιατί δεν «συμμορφώθηκε» με την υπόδειξή του να κάνει πιο γρήγορα το δρομολόγιο προς το νοσοκομείο του Κουίνς στη Νέα Υόρκη, αναζητά η Αστυνομία.

Ο ξυλοδαρμός του Εντουάρντο Μαντέιρο συνέβη καθώς πήγαινε τον δράστη του συμβάντος και μια γυναίκα στο νοσοκομείο «Mount Sinai», στην Αστόρια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο άνδρας αυτός μοιάζει να είναι σε ταραγμένη κατάσταση και η αγωνία τον καταβάλει κατά διαστήματα. Μάλιστα, κάποια στιγμή ξαπλώνει στην αγκαλιά της γυναίκας που κάθεται δίπλα του.

Στη συνέχεια ζητά από τον Μαντέιρο -όχι με τόσο ευγενικό τρόπο- να πάει πιο γρήγορα. Εκείνος του λέει ότι εάν δεν σταματήσει να είναι τόσο αγενής, θα αναγκαστεί να τον κατεβάσει από το όχημα, κάτι που έφερε την έκρηξη… Ο πελάτης βγήκε κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα του και άρχισε να επιτίθεται με γροθιές στο κεφάλι του οδηγού ταξί, που προσπαθούσε να προστατευθεί από τα χτυπήματα.

Και η γυναίκα δίπλα στον δράστη δείχνει σοκαρισμένη και για ένα διάστημα δεν μπορεί να αντιδράσει, μέχρι που αρχίζει να του λέει να ηρεμήσει. «Ω Θεέ μου, σε παρακαλώ σταματήστε. Τζόρτζι, θεέ μου…» φώναζε και εκείνη.

Οι επιβάτες βγήκαν από το όχημα, αλλά ο οξύθυμος άνδρας επέστρεψε για να δώσει μερικά ακόμη χτυπήματα στον Μαντέιρο, από το τζάμι του συνοδηγού.

Ο οδηγός του ταξί αρνήθηκε να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα, ωστόσο, όπως τόνισε στο NBC, δεν είναι σίγουρος αν θα συνεχίσει να οδηγεί για λογαριασμό της εταιρείας Lyft.