Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Οι επαγγελματικές υποθέσεις είναι πολύ σημαντικές σήμερα για εσάς. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τις γνώμες και τις ευχές των άλλων και να προσαρμόσετε τις πρωτοβουλίες σας ανάλογα. Μια ικανότητα να υποστηρίζετε έναν διάλογο θα βοηθήσει την επιτυχία σας αλλά έτσι θα καταφέρετε να εκφράσετε και την συναισθηματικότητά σας αποτελεσματικά.

Ταύρος

Γενικά: Σήμερα είναι μια τέλεια ημέρα για να ξεκαθαρίσετε προσωπικές διαμάχες. Τα επαγγελματικά σας προβλήματα μπορεί να έρχονται δεύτερα εξαιτίας της συγκέντρωσής σας στις προσωπικές επαφές. Ίσως κάποιος ανώτερος ή συνάδελφός σας να ενδιαφέρεται για εσάς. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Δίδυμοι

Γενικά : Αν δεν υπάρχει συμφωνία σε πρακτικά θέματα στο σπίτι σας τότε είναι καιρός να κάνετε τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση αλλά με διπλωματικό τρόπο. Μην στηρίζεστε στην γενναιοδωρία και τον αλτρουισμό των άλλων. Κάντε ότι είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα.

Καρκίνος

Γενικά: Ακόμα και αν είστε πολύ ανεξάρτητοι πρέπει να λάβετε υπόψιν σας και την γνώμη του ανωτέρου σας. Δείξτε σεβασμό στην γνώμη των άλλων είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην νομίζετε ότι δεν είναι του επιπέδου σας να πείτε κάποια κολακευτικά λόγια για τους άλλους. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας καθώς μπορεί να μεταφερθούν διαφορικά από ότι σκοπεύετε.

Λέων

Γενικά : Η καθημερινή δουλειά σας μπορεί να είναι πολύ επικερδής και να σας προσφέρει σταθερό εισόδημα. Είστε τυχεροί αν η δοκιμαστική σας περίοδος σε μια φημισμένη επιχείρηση ξεκινά τώρα. Έχετε όλες τις ευκαιρία να δείξετε τι μπορείτε να καταφέρετε. Ακολουθήστε τα όνειρά σας και θα πάνε όλα καλά.

Παρθένος

Γενικά: Η φυσική σας γοητεία μπορεί να τραβήξει κοντά σας διάφορα άτομα. Οι καταστάσεις της ημέρας όμως δεν θα σας επιτρέψουν να εμπλακείτε σε κάποιες περίεργες σχέσεις. Δεν υπάρχει κίνδυνος να το παρακάνετε και να ξεπεράσετε τα όριά σας. Θα έχετε γύρω σας άτομα που σας θαυμάζουν και αυτό έχετε ανάγκη τώρα. Βγείτε με φίλους.

Ζυγός

Γενικά : Μπορεί να έχετε μεγάλη επιτυχία σε οικονομικά ή πνευματικά θέματα σήμερα. Θα πρέπει να φροντίζετε πάντα να κάνετε κάποιες μικρές χάρες στα άτομα που είναι γύρω σας καθώς θα το εκτιμήσουν πολύ και με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσετε τις σχέσεις σας. Οι φιλικές σας σχέσεις θα ενισχυθούν και θα μπορέσετε να περάσετε καλά βγαίνοντας έξω.

Σκορπιός

Γενικά : Το κοντινό μέλλον δείχνει σταθερό, ήρεμο και ειρηνικό, ειδικά αν προχωράτε μαζί με έναν καλό φίλο ή τον/την σύντροφό σας. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να συστήσετε τον/την σύντροφό σας στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να έχουν πολλά κοινά. Μην είστε αγχωμένοι. Προχωρήστε με πίστη και αυτοπεποίθηση για την επιλογή σας.

Τοξότης

Γενικά: Μια σχέση μεταξύ της επαγγελματικής σας θέσης και του εισοδήματός σας είναι προφανής. Αν σκέπτεστε το μέλλον και όχι μόνο το παρόν θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην δουλειά σας. Ίσως παρουσιάζονται κάποιες νέες ευκαιρίες, ίσως μέσω των νέων τεχνολογιών, που θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικότερα και μην αποκλείσετε.

Αιγόκερως

Γενικά: Η καλή τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Δεν θα πρέπει σήμερα όμως να είστε τεμπέληδες και φροντίστε για ακόμα μια φορά να αναλύσετε και να σκεφθείτε καλά κάθε επόμενο βήμα που μπορεί να σας φέρει την επιτυχία. Κάποιο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό μπορεί τώρα να μπει σε εφαρμογή. Προχωρήστε και μην χάνετε χρόνο άσκοπα και με αμφιβολίες.

Υδροχόος

Γενικά : Η ανάγκη σας για απομόνωση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ομαλή επικοινωνία σας με κάποιο φίλο από το εξωτερικό. Αν ανησυχείτε για την αρχή της επαφής/συνεργασίας τότε πρέπει να εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους είστε αναγκασμένοι να απομονωθείτε προσωπικά όσο πιο ευγενικά και ομαλά γίνεται. Να είστε διακριτικοί και μην είστε απόλυτοι στην επικοινωνία σας και στην έκφραση των πιστεύω σας. Θα πρέπει να προσεγγίσετε το θέμα με προσοχή.

Ιχθύες

Γενικά : Σήμερα μπορεί να παρευρεθείτε σε ασυνήθιστες κοινωνικές εκδηλώσεις που ίσως ξεκινούν από την επαγγελματική σας ζωή. Ίσως αναγκαστείτε να συμπεριφερθεί με έναν πιο συντηρητικό τρόπο. Το να ενστερνιστείτε τους νέους κανόνες στην δουλειά, το σπίτι ή την επικοινωνία δεν θα είναι δύσκολο για εσάς καθώς θα έχετε δίπλα σας άτομα που θα σας υποστηρίξουν και θα σας προσφέρουν την απαραίτητη συμβουλή.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022 ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας τις σωστές …

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος Ζώδια Ιούλιος 2022 : Έρχονται αλλαγές , οπότε προετοιμαστείτε …