Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Η ένταση που υπάρχει σήμερα στην ατμόσφαιρα ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε για να αντιληφθείτε τα θέματα που υπάρχουν και επηρεάζουν την συμπεριφορά σας. Θα δείτε ότι έχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας. Όσο πιο ειλικρινείς μπορείτε να είστε τόσο καλύτερα θα μπορείτε να προχωρήσετε. Ανοίξτε τα κανάλια επικοινωνίας και μην μένετε πίσω.

Οικονομικά και καριέρα: Η συναισθηματική σταθερότητα που αισθάνεστε σήμερα θα υπάρχει και στην δουλειά σας και θα βάλει τα θεμέλια για υπέροχες σχέσεις με τους άλλους. Η συμπεριφορά σας πρέπει να είναι θετική και προσγειωμένη. Η δουλειά σας θα είναι αποδοτική και θα επηρεάσει τους άλλους.

Ταύρος

Γενικά : Σταματήστε να βοηθάτε συνέχεια ένα πρόσωπο για το οποίο νοιάζεστε πολύ. Μπορεί να βοηθάτε να συνεχιστεί μια επικίνδυνη συμπεριφορά γιατί δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με την κατάσταση. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας κάνει καλό. Όσο περισσότερο συνεχίζετε το ψέμα τόσο περισσότερο θα πληγώνεστε. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς συνέχεια.

Οικονομικά και καριέρα: Οι απρόσμενες αλλαγές πάνω σε ένα σχέδιό σας είναι απαραίτητες. Να είστε ευέλικτοι. Θα πρέπει να ενσωματώσετε και τις ιδέες των άλλων για να προχωρήσετε. Πιστέψτε ότι αυτές οι αλλαγές είναι για καλό. Κάντε τες με χαμόγελο.

Δίδυμοι

Γενικά: Ίσως υπάρχουν κάποια θέματα που αφορούν το φαγητό τελευταία. Μπορεί να έχετε προβλήματα αυτοεκτίμησης και να προσπαθείτε να δημιουργήσετε προβλήματα στην σχέση σας μέσα από το φαγητό. Το φαγητό είναι καλό για να επιβιώσετε. Το σώμα σας θέλει σεβασμό. Θα πρέπει να του δίνετε ότι χρειάζεται για να παραμένει υγιές.

Οικονομικά και καριέρα: Αν περιμένατε μια ευνοϊκή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή τώρα είναι καλή στιγμή να κάνετε την κίνησή σας. Η ενέργεια λειτουργεί υπέρ σας και πρέπει να την εκμεταλλευθείτε ώστε να ζητήσετε ότι σας αξίζει.

 

 

Καρκίνος

Γενικά : Υπάρχει κάποιο θέμα που πρέπει να συζητηθεί τώρα. Κάντε το. Μην συγκρατείστε μόνο και μόνο για να μην δημιουργήσετε πρόβλημα στην σχέση σας. Μην θυσιάζετε την ηρεμία σας για να προχωράτε. Μια ανθυγιεινή κατάσταση δεν κάνει καλό. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, με τα συναισθήματά σας και τους γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα: Μην αφήσετε μια ιδιαίτερη ευκαιρία να περάσει. Κάποιος ίσως πει κάτι που θα τραβήξει τον ενδιαφέρον σας. Εκμεταλλευθείτε το. Πάρτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αυτή είναι η σημαντική στιγμή που περιμένατε.

Λέων

Γενικά: Η ένταση της ημέρας μπορεί να φέρει αντίθεση που δεν την περιμένετε. Μπορεί να μην είναι λεκτική αλλά η αντίθεση είναι πραγματική. Μην υποτιμάτε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας προσώπου. Συζητήστε τα θέματα και να είστε ρεαλιστές με τις λύσεις. Δεν περιμένει κανείς να έχετε όλες τις απαντήσεις οπότε μην προσποιείστε κάτι τέτοιο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και κάνουμε λάθη.

Οικονομικά και καριέρα: Τα καλά οργανωμένα σχέδιά σας μάλλον θα έχουν προβλήματα σήμερα από κάποιο άτομο που έχει μεγάλη επιρροή επάνω σας. Μην φοβάστε να απορρίψετε μια νέα ιδέα για μια πιο παραδοσιακή. Αν μπορέσετε να τα συνδυάσετε θα καταφέρετε πολλά και να κερδίσετε.

Παρθένος

Γενικά: Δώστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την προσοχή που χρειάζονται σήμερα. Μην αφήνετε την ημέρα να περάσει χωρίς τους πείτε πως τους αγαπάτε. Η ζωή είναι μικρή και δεν πρέπει να την αφήνετε να προσπεράσετε. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τα σημαντικά θέματα. Είστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματά σας. Μην είστε θύματα. Θα βιώσετε περισσότερο πόνο και τύψεις μετά.

Οικονομικά και καριέραa: Η ομαδική δουλειά στο γραφείο σας θα σας προσφέρει την ώθηση που θέλετε σήμερα για να προχωρήσετε την δουλειά σας. Ζητήστε συμβουλές από τους άλλους και μην φοβάστε να προχωρήσετε μόνοι σας. Δουλέψτε ανεξάρτητα καθώς αυτό θα είναι καλό για εσάς.

Ζυγός

Γενικά: Μην απομακρύνεστε από την ένταση σήμερα. Το συναισθηματικό άγχος που αισθάνεστε θα πολλαπλασιαστεί αν δεν το αντιμετωπίσετε άμεσα. Όσο περισσότερο αντιμετωπίζετε το παρόν τόσο λιγότερο θα μετανιώνετε στο μέλλον. Ξεκαθαρίστε τυχόν δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν και προχωρήστε. Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας μέχρι να μιλήσετε για αυτές.

Οικονομικά και καριέρα: Να είστε προσεκτικοί σήμερα. Αν είστε σε μια συνάντηση με τον εργοδότη σας μην φοβάστε να κρατήσετε σημειώσεις. Να είστε προσεκτικοί. Θα υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχάσετε. Σημειώστε τες.

Σκορπιός

Γενικά: Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το πνευματικό φράγμα που έχετε βάλει. Τα παιχνίδια δεν οδηγούν πουθενά. Η πραγματική δύναμη θα σας βοηθήσετε να δείξετε ότι έχετε το κουράγιο να πείτε τι αισθάνεστε για κάθε κατάσταση, ειδικά αναφορικά με τον/την σύντροφό σας. Μην περιμένετε μέχρι να κλιμακωθεί η κατάσταση. Τότε θα είναι αργά.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε σε εξαιρετική θέση τώρα. Αν είχατε σκεφθεί να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε. Οι δουλειές που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά ευνοούνται πολύ.

Τοξότης

Γενικά: Σταματήστε να προσπαθείτε να καταλάβετε τα συναισθήματα των άλλων και νιώστε τα δικά σας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προσωπικά σας ζητήματα. Κάντε έναν σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και των άλλων.Εκφράστε τα συναισθήματά σας στους γύρω σας. Ζητήστε βοήθεια αν την χρειάζεστε. Οι άλλοι δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας. Μάλλον δεν έχουν ιδέα για το τι σας συμβαίνει.

Οικονομικά και καριέρα: Μπορεί να τιμωρηθείτε σήμερα γιατί δεν δίνετε προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες. Παραδεχθείτε τα λάθη που ίσως προκύψουν αντί να προσποιείστε ότι δεν ξέρετε τίποτα. Την επόμενη φορά ελέγξτε την δουλειά σας καλύτερα και πιο προσεκτικά.

Αιγόκερως

Γενικά: Μπορεί να μην σας φαίνεται καλή ημέρα σήμερα. Η μόνη λύση είναι να παραμείνετε στο κρεβάτι σας. Επικεντρωθείτε στην καρδιά σας καθώς σας ζητά προσοχή. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πως συμπεριφέρεστε στους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα: Οι άλλοι μπορεί να είναι επικριτικοί με την δουλειά σας σήμερα και έτσι πρέπει να είστε και εσείς. Φροντίστε να ελέγχετε τα πράγματα πολλές φορές πριν προχωρήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας να κάνετε την δουλειά σας.

Υδροχόος

Γενικά: Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε προδοθεί από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μπορεί τα λόγια σας να χρησιμοποιούνται εναντίον σας και αυτό σας κάνει να φαίνεστε κακό άτομο. Από την πλευρά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και η αντιπαλότητά σας να αφορά την συμπεριφορά του και όχι το άτομο ως προσωπικότητα.

Οικονομικά και καριέρα: Θα μάθετε κάποιες απρόσμενες πληροφορίες από έναν συνάδελφο σήμερα. Δώστε προσοχή σε αυτές. Αυτά που θα μάθετε σήμερα θα σας βοηθήσουν πολύ όταν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι νέο.

Ιχθύες

Γενικά : Μπορεί να λέτε κάτι τώρα και κάτι άλλο μετά. Συνήθως μπορείτε να περάσετε από θέμα σε θέμα χωρίς πρόβλημα αλλά σήμερα οι άλλοι θα ενοχληθούν. Σκεφθείτε τι εννοείτε πριν το πείτε. Μην σκέπτεστε δυνατά. Η σκέψη σας ίσως είναι λανθασμένη τελικά. Μπορεί να υπάρχει ένταση.

Οικονομικά και καριέρα: Να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας σήμερα. Να είστε πιο προσεκτικοί στο πως τα ξοδεύετε, ειδικά στην δουλειά,. Αντί να τρώτε έξω κάθε μέρα μπορείτε να παίρνετε φαγητό μαζί σας. Μπορείτε έτσι να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα αλλά σε καθημερινή βάση θα είναι πολλά.